2012. október 13., szombat

Csajos post

(Nagyon csajos, kéretik itt eltávozni.)

Tudjátok, mit szoktam néha csinálni, amikor búvalbélelt vagyok? Képeket nézegetek, most éppen őszieket. Meg egy tábla csokit majszolok, amit, ha sürgősen nem tépik ki a kezemből, végképp megeszek. Az ősz a legfestőibb, legszineztéziásabb, legköltőibb évszak, szeretem az ezerszín faleveleket - rugdosni főleg -, a levegő füstszagát és az őszi ruhákat.
(Igen, megint képek következnek.)
Vettem egy olyan kesztyűt, aminek nem tudom, mi a neve, olyan formában ujjatlan, hogy hátrahajtható kis sapkarésze van, amit ráhúzhatsz az ujjacskáidra. (Egyébként van egy ilyenem, csak túl nagy a kezemre.) Az árán kicsit meglepődtem, de ez volt az utolsó darab - legalábbis azok között, amelyek ki voltak téve -, nincs kedvem végigjárni a várost egy olcsóbb példányért, és ez szép sötétkék, megy a kabátomhoz, kevés piros mintával és gombocskával, amire a sapkát tudod akasztani, hogy ne lifegjen.
Amire viszont égetően szükségem lenne, magyarán egy jó csizma, az viszont még mindig nincs, ahogy öregszem, egyre kevésbé van kedvem vásárolni.




Baromi jók a kötött cuccok, csak akkora vagyok bennük, mint egy dagadt hóember.


A sálakat is szeretem, de nem mondhatni, hogy az előnyös részeimet emelik ki.

Ez az összeállítás jól néz ki, csak meg kellene találni a Tökéletes Pulóvert hozzá.

Mert szeretjük a gyümölcsöket.



Ilyesmi nyakláncot is szeretnék, de vagy baromi drágák, vagy rondák, és tudooom, mindenkinek ilyenje van...

Elfogadnám ezt a kilátást ébredés után.

Öhm, ha másnak is vannak ilyen felszínes kívánságai, szívesen fogadom a vallomásokat. Tudom, nem a könyves oldalt kellene ilyen hülyeségekkel bomlasztani, miért nem nyitok egy személyes blogot (újra), és akkor ott megbeszélhetnénk (vagy megbeszélhetném magammal), hol lehet ezt meg azt kapni, ki mit főz vagy eszik ebédre, milyen krémet használ száraz bőrre, eh.

Ui.: elfogyott a csoki. Nem, nem én ettem meg az egészet, és ezt a postot tegnap este kezdtem el - csak túl fáradt voltam, hogy berakjam ezt a néhány képet és értelmetlen szöveget -, akkor még a fele megvolt, aztán a kontaktom besegített, és két kockányi maradt, amelyet túlzott mohósággal el is fogyasztottam. Szerintetek menjek le a boltba egy másikért?



25 megjegyzés:

  1. Ah, némelyik kép sírnivalóan szép... imádom az őszt, annál inkább, mert utálom a nyarat - de tényleg. Sokan nyafognak, hogy jaj, sok már a meleg, miért kell 35 foknak lenni, aztán mennek le a tengerpartra és élvezik :) Na, én vagyok az, aki viszont tényleg, tiszta szívből gyűlöli a nyarat :( minden egyes napsugár mintha gyilkolna - és nem, nem vagyok vámpír. Így aztán az ősz nekem olyan, mint másnak a tavasz - végre kezdek életre kelni :) Imádom a színeket, a szagokat, a hulló leveleket, a meleg sálakat :) És az ilyen képeket...
    Lefotózhatnád a kesztyűt, tök jól hangzik :) Én egy szép bőrkesztyűért veszek meg idén, de ami tényleg jó minőségű, annak horror ára van :(
    Ja, és vettem egy szép - és szerintem elég jutányos árú - piros fűzős őszi cipőt, ezt gondoltam, muszáj megosztani veled :)
    Arckrémből nekem Avon Anew termékcsalád jött be (bha, tavaly megkaptam, hogy kezdjek el ránctalanítót használni, ezért szoktam rá erre, és tényleg jó). Ha lenne pénzem, Vichy-t használnék, de nekem az drága :(
    Látod, más is szeret csajos dolgokról mindenféle hülyeséget összeírni :D

    VálaszTörlés
  2. Mindenkinek olyan nyaklánca vaan? Én sapkát keresek, a bicajozáshoz már most kellene, mert kora reggel nagyon hideg van, és nem találok a hófehér bőrömhöz illőt- vagy a szín, vagy a fazon nem stimmel.

    Jaa, hát a csizmákról meg csak annyit, hogy ha tehetném, minden évben vennék vagy hármat, annyira szeretem őket. Tavaly sajnos vettem kettőt- muszáj volt frissíteni- így most tabuk nekem. De igazából még úúúgy szeretnék egy lovagló csizma szerűt...

    VálaszTörlés
  3. Gyönyörű poszt lett. Látván a képeket, mennék ki rugdosni a leveleket a természetbe, de éppen próbálok egy megfázásos valamiből kilábalni. De így legalább ihatom a teát a gyönyörű teáscsészémből :))
    Nekem a csizma egy fájó pont. Vastag vádlival áldott meg a sors, szóval szinte lehetetlen jót találnom, ezért mindig fájó szívvel nézegetem és csak nagy néha tudok lecsapni egy-egy darabra.

    VálaszTörlés
  4. váááá! végre elmondhatom valahol :D
    szóval tegnap vettem cipőt, aranyos különben, Jana AntiShock-os kiscsizma, mert a piros Tamarisokat nem mertem bevállalni. erre ma Murphy nagyon elemében volt, mert bementünk a gyereknek cipőt venni egy boltba és megláttam álmaim piros bakancsát és fúúú de mérges vagyok most, mert ha ezt tegnap látom, akkor ezt meg mertem volna venni......:S
    amúgy Jana ez is :P Én most teljesen beleszerettem ebbe a márkába, 3 ilyen márkájú cipőm van.
    http://www.jana-shoes.com/#/campaign/image
    ha valakit érdekel.

    Timi! A cipő piros vagy a fűző? Meg vagyok veszve a piros cipőkért:S

    Arckrém: lehet vicces, de nekem egy nagyon púr, azaz veszettül olcsó és nagyon natúr, babáknak való termékcsalád vált be. Babylove Leichte Gesichtscreme a neve, ezzel kenem a fejem és kezem is, bár nem napi szinten és nagyon szeretem. A testápolójukat is használom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hű, ebből a Jana katalógusból azért tudnék szemezni :) Csak sajna ez most nekem elég húzós :(
      A cipő piros :D én is megveszek értük, és mivel épp most kellett elajándékoznom egy nagyon szép (és még márkás és drága is...) piros babacipőmet, mert konkrétan úgy szétszadizta a lábam, hogy egy hétig nem tudtam járni, muszáj volt vennem egyet kárpótlásul :s
      Ez teljesen egyszerű, lapos, bokáig érő, Deichmann-os, viszont szerelem volt első látásra és nagyon kényelmes :)

      Törlés
    2. *pacsiii*
      megnézem azért ezt a cipőt a D-ban :P

      Törlés
    3. Timi: megnéztem a piros cipődet, nagyon cuki, igazi álmodozós bölcsész cipő (nem annyira az én stílusom, de rajtad el tudom képzelni ;-P:D)

      Törlés
  5. Nekem száraz a bőröm!!:D És már évek óta próbálkozom jó krémet találni,szinte vagy 1000000 félét próbáltam a legolcsóbbtól a legdrágábbig,bio nem bio :P stb. illetve nem száraz hanem vízhiányos..szóval várom a tippeket:D Minden krém jó ideig-óráig aztán újra húzódik,feszül a bőröm:-((((

    Csizma-Én találtam olyat ami tetszik,de még pénz kell rá,plusz van egy csatt a bokarésznél ami nem tetszik,de a szára olyan szép norvég mintás.
    kesztyű-tavaly én is olyat akartam venni,mint amit te most,de végül nem vettem meg és meg is bántam!!! Tök jó mert nem kell levenned a kesztyűt dög hidegben ahhoz,hogy elővedd a pénztárcád vagy a mobilod...lehet idén felhajtok egyet....

    Nyaklánc-ez nagyon ari:-)) nekem a kedvenc láncom egy aranylánc rajta egy szív medállal ,18. szülinapomra kaptam a férjemtől+aznap kérte meg a kezem-imádom ezt a láncot,soha le nem venném!!!! És ráadásul tök egyedül választotta nekem:-)))))))))))))))

    VálaszTörlés
  6. Csatlakozom: tegnap vettem 3 kötött pulcsit, ebből az egyik alul nádlis, felül viszont bő, úgyhogy én is szép leszek majd benne :D.
    A kézkrém-téma engem is foglalkoztat, mert ilyenkor elkezd repedezni a mancsom és napi szinte vérzik is :S. A Nivea téli kézkrémét használtam, de már alig van benne.
    Tavaly sikerült akciósan venni 2 pár csizmát, egy fekete hosszú szárút és egy barna rövidebb szárút, amit azért is szeretek, mert nem látszik akkorának benne a medvelábam, mint amekkora.
    Rájöttem, hogy én is nagyon szeretem az őszt és órákig el tudnám nézegetni a neten az őszi képeket ;).

    VálaszTörlés
  7. ilweran: képbuzi vagyok:) Én szeretem a nyarat, de az ősz is jó. Csak a hideget utálom...
    Le fogom, ill. az uram lefotózza:) Jaj, én bőrkesztyűben megfagyok. És sajnos tényleg rohadt drágák.
    Nyammm, olyat én is láttam, még türkizkéket is, az is nagyon szép.
    Az Avon nem igazán jött be nekem... most sheavajat rendeltem a Meskáról, Heloise ajánlotta, 650 Ft-ba került.
    A Vichyről nem sok jót hallottam egy orvos baráttól...
    Hát, igen, elég sűrűn vannak ilyen postok:$

    Zenka, aha, olyan hosszú lánc, cuki medállal.
    A sapkák nekem bénán állnak, nincs jó, sajnos. Tegnap láttam lovaglócsizma stílusú cipőt:) Amúgy én is csizmás vagyok, ősztől tavaszig abban járok.

    Nikkincs: a szép csészéket is szeretem, nagyon csajos az enyém:)
    De sok olyan van, aminek bővülő szára van, azok se jók?:(

    szeee: én szeretnék piros Tamarist, csak túl drága:S És te miééért nem írsz csajos postot?
    Én is imádom a piros cipőket.
    Most kipróbálom a shea vajat, majd meglátjuk, használ-e.

    Csenga: majd beszámolok akkor neked a shea vajról:) Én néha mezei Nivea kézkrémet kenek rá.
    Elküldjem neked a másik kesztyűt? Kb. kétszer volt rajtam, csak nem éppen színpompás.

    Andiamo: az jó lesz:D
    Én Niveát használok a kezemre, pláne most, a pesti víz még a debreceninél is rosszabb.
    Az tök jó vásár volt:)
    Ajánlom a weheartit.com-ot, nagyon szép képek vannak ott.


    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszi a krém tippet, engem is érdekelne. :) már meg is lestem és szerintem ma holnap be is szerzek egyet. :D

      Törlés
  8. kesztyű-épp ma néztem a Takko-ban de nem volt...úgyhogy ha tényleg nincs szükséged rá,persze kifizetem!

    Fentebb olvastam a Vichy krémet:O Én 2x tudtam venni,mindkétszer akciósan és az jó volt a bőrömnek.Mi a gond a krémjeikkel?

    Shea vaj-oké,várom!! Én is próbáltam már testápolót,kézkrémet is az arcomra de a zsíros krémek nem túl jók,mert vízhiányos a bőröm nem száraz,általában olyan krémet keresek amiben termálvíz van...aqva izések.

    VálaszTörlés
  9. Dehogy fizeted:) A Takkót nem szeretem, ill. csóró vagyok hozzá.
    Már pontosan nem emlékszem, csak arra, hogy a ránctalanító krémjük valójában csak hidratál... De ha neked jó, akkor nincs gáz.

    Nekem vigyázni kell, mert kevert típusú a bőröm, emitt zsíros, amott száraz, hogy nekem jó legyen... majd beszámolok a shea vajról, meg van ott szappan meg egyéb jóságok, és nem olyan méregdrágák, mint más natúrkozmetikumok.

    VálaszTörlés
  10. A nyaklánchoz szerintem nézz körül itt: www.meska.hu csuda dolgok vannak, és medálokból is hát valami őrülten szépek :)

    VálaszTörlés
  11. :D:D

    Takko-most kiárusítás volt náluk és akciós volt minden.A gyereknek szoktam ott ezt-azt venni ,a minőségük elég jók a ruháknak.
    Krém-ja:-) Sajnos baromi drága a Vichy..és olyan kicsit azok a tégelyek:-(((

    VálaszTörlés
  12. Nekem azt mondd meg kedves Amadea kérlek, hogy hol lelhető fel a legelső "Autumn"-os kép nagyobb méretben, mert rájöttem, hogy nem élhetek nélküle! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. az eredeti oldalon se nagy: http://25.media.tumblr.com/tumblr_m9w5q1XQtF1qeei4to1_500.png

      Törlés
  13. Anaria: már nézelődtem a Meskán, ismerem, de nem találtam olyat, ami tetszene (mondjuk nem is lapoztam végig az összes oldalt).

    Miamona: már láttam felirat nélkül is ezt a képet, de a gugli segít neked.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. http://data.whicdn.com/images/4442861/tumblr_l9ii06Q8zK1qddiloo1_500_large.jpg felirat nélkül :)

      Törlés
  14. Kézkrém ügyben én is örülnék valami olcsó és jó tanácsnak, a vérzésig bereped a bőröm. A bőrgyógyászom ajánlotta a Maxiderma termékeket, csak gyógyszertárban kaphatók. Adott belőle mintát, nem is rossz, csak nekem egy kis zsíros utánérzés marad a bőrömön.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nekem is mindig kivörösödnek a bütykeim. A kezeim szeretik a Neutrogéne kézkrémeket direkt ilyen száraz bőrre valók. A múltkor vettem az Yves Rocher-ben igaz testápoló de kakaóvajas v milyen na attól a kezeim is pihepuhák voltak. De egyébként érdemes bemenni a gyógyszertárakba mert szerintem ott nem csak az arcra kevernek krémeket hanem a kézre is, olcsóbb is mint a reklámozott termékek és hatékony is. Esetleg nézd meg a neten a Lukrécia kencéi c. oldalt ahol találsz házi recepteket, természetes anyagokból, vagy találsz ott olyan krémkészítőt aki csinál neked megfelelőt :)

      Törlés
    2. A Garnier extra száraz bőrre valója elég jó, de ezer fölött van egy tubus, én meg télen hetente elkenek eggyel. Neutrogena is elég drága, sajnos. Az oldalt megnézem, köszi.

      Törlés
  15. Bea: nekem a sima, mezei Nivea kézkrém vált be, minden este bekenem vele.
    Vagy van még a körömvirág krém (a Dr. Theiss-féle), de azt csak nagyon vékonyan kell használni, mert elég zsíros.

    VálaszTörlés
  16. Ja, most jut eszembe, egy ismerősöm babaolajat kever a sima kézkrémbe (persze csak a dobozos jöhet számításba), állítólag az is jó.

    VálaszTörlés