2012. október 17., szerda

Morcos rövid

- Továbbra se szeretem, ha nincs időm a szívemnek kedves dolgokra;
- Befejeztem a Monte Cristót, délután fél egykor! Örüljetek velem:) De a postban nem leszek kegyes;
- Elkezdtem az Endymiont és Raul nagyon szimpatikus - aki ismer, tudja, hogy elsősorban miért;
- Valaki tud jó muffinrecepteket? Az elzászi almatortát is sikerült megalakítanom, pedig az egyik első süteményem volt, de ez az egyszerű kis nyamvadék mindig kitol velem. Tegnap éjszaka negyed tizenkettőkor nekiálltam az almás változatnak, és annyira rossz lett, hogy legszívesebben kihajítottam volna az udvarra. Van egy bevált csoki receptem, de valamiért nem kombináltam össze az almával meg némi fahéjjal, mert hát miért is. És rájöttem, hogy idegesen nem lehet sütni, de nem, nem ez okozta a kreatúra létrejöttét;
- A freeblog megint válságol;
- Megjelent Zafóntól A mennyország fogságában és Hoffmantól a Galambok őrizői, úgy örülök:) Kívülről nézve totál szánalmas lehet, hogy két könyv ennyire fel tud villanyozni...

Holnap igyekszem valami értelmesebbet összehozni.




6 megjegyzés:

  1. A Zafón az én egész keddi napomat feldobta! Zökkenőmentes rendelés, és mivel a könyves bolt mellett dolgozik a legjobb barátnőm így őt is meglátogattam. Egész nap szakadt az eső, de amikor mentem a könyvért már sütött a nap :) Szóval igen, ezek feldobják az ember napját. Remélem ma már azért jobb volt minden!

    VálaszTörlés
  2. :)) Ma? Még csak reggel nyolc óra, te meg 18 perccel éjfél után írtál:)

    VálaszTörlés
  3. Van egy CD-m, amin egy rakás muffin-recept van. Ha érdekel, megkeresem és küldök belőle párat, vagy megpróbálom óriásfájlban elküldeni ;).

    VálaszTörlés
  4. Ó, és már a kezedben tartod a könyveket? Juj, az Alice Hoffmann-os könyvre nagyon kíváncsi leszek! És újabb háromszoros hurrá a MC- nak!
    Nekem van egy sütőtökös muffin-receptem valahol (ideális őszi nyammognivaló), megkeressem? (vagy ez túl extrémen hangzik? :-) )

    VálaszTörlés
  5. Andiamo: gyümölcsösök érdekelnének főleg, nagyon köszönöm:*

    Heloise: nem, dehogy:) Zafónt majd akcióban tudom megvenni, a Galambok őrizőit szerencsére megkapom.
    Bocsi, de nem szeretem a sütőtököt:$ Tudom, fura vagyok...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, ugyan! :-) Semmi gond - én se szeretek mindent. A sütőtököt magában különben én sem (pedig tavaly próbálkoztam, hogy hátha... de nem :-) ), csak hozzávalóként szeretem mondjuk muffinba vagy krémlevesbe.
      No, de azért majd szétnézek, van pár édes muffin-receptem is.

      Törlés