2013. július 15., hétfő

Két nagy és jó akció

Nem tudom, van-e még magyar könyvmoly az univerzumban, akinek még nem jutott el a tudatáig, hogy elkezdődött a Szandi Nagy Nyári akciója. Ebben mindig sikerül alaposan bevásárolnom - de szerintem még egyet se olvastam el közülük, szégyen und gyalázat -, de idén próbálom türtőztetni magam. Aha, persze, mondjátok ti. :)
Tizenhárom könyvet szúrtam ki, nagyon remélem, hogy ennyit nem fogok összeszedni, ide csak azokat szedtem össze, amelyek nagyon-nagyon tetszenek. És kihagytam a Macskabölcsőt, Plath naplóit, a Dr. Jekyll és Mr. Hyde illusztrált kiadását, a Férfiidők lányregényét és Byron, Keats és Shelley verseit.

Andrew O'Hagan: Maf kutya kalandjai barátjával, Marilyn Monroe-val Zadie Smith: A szépségről Virginia Woolf: Messzeség Virginia Woolf: Éjre nap Dimitri Verhulst: Problemszki Szálloda

Borisz Akunyin – G. Cshartisvili: Temetői történetek Kosztolányi Dezső: Könyvek és lelkek

Ti miket szeretnétek vásárolni?

Ja, és a Geopen könyvei vannak soron a Könyvmaratonban, 35% kedvezménnyel, péntekkel bezárólag.




6 megjegyzés:

  1. Nekem még nem volt időm átnézni a nagy nyári akció kínálatát, de az elmúlt évek tapasztalatai alapján meglepő lenne, ha tíznél kevesebb kötetet találnék, ami érdekel. De végül is szeptember közepe még messze van, így nem kell egyszerre mindent megvenni. Amúgy a Geopen könyvei közül nagyon fáj a fogam Anthony Capella könyveire.

    VálaszTörlés
  2. A Temetői történeteken meg a Sylvia Plath-on én is gondolkozom... Bár szerintem úgyis a helyszínen döntök majd, már alig várom, hogy beszabaduljak a kedvenc Alexandrámba!

    VálaszTörlés
  3. ja és megrendeltem A Tüzet is, köszi Geopen :)

    VálaszTörlés
  4. Tegnap beszabadultam az egyik boltba és a Hattyútolvajok jött velem haza. De ez csak az első kör volt, én el szoktam aprózni, így szerintem marad majd augusztusra is egy-két akciós szerzemény :)

    VálaszTörlés
  5. TipiTopi: végre valaki, aki nem pár könyvvel tervez. :)

    katacita: oh, odáig vagyok.
    Ezeket én is inkább a tett helyszínén szeretném megvenni.
    Nagyon szívesen:D

    Nikkincs: igen, láttam, azt nagyon fogod szeretni. :)
    Nem félsz, hogy elviszik az összes vágyott könyvet?:D

    VálaszTörlés
  6. Remélem, hogy jó lesz, de Te is csupa szépségeset írtál róla!
    Már nem sok minden van, amit kinéztem, hátha lesz belőle még jövő hónapban is :))

    VálaszTörlés