2013. augusztus 30., péntek

Szöszölős bejegyzés

Tegnap feltámadt bennem a buzgóság, hogy írok egy csomó postot, és fogok is, de kifelejtettem a számításból, hogy a pesti időzónám szerint este tíz óra környékén kezdek baromi álmos lenni. Otthon is az vagyok, de általában éjfélig virulok, mint a tök, aztán persze reggel nem bírok kimászni az ágyból, de képtelen vagyok átprogramozni magam (viszont a hajnal három-négy órás fekvéshez képest az éjfél tök jó).

Kép innen
Sok dolgom van, nagyon, és örülök, hogy ennyire kedvem van molyolni a könyvekkel meg a bloggal, mert megint kezdek beforogni és depressziós hangulatba kerülni.
Rendbe teszem a blogot, Nima készített a szülinapomra szép sablont, amit még nem volt időm feltölteni, folytatom a szelektálást, befejezem az éjszaka megkezdett krimis postot, most kedvem támadt sütiset írni (egy könyvesblogon, jó irányba haladok, hogy teljesen leamortizáljam:D), aztán van négy megíratlan könyvem (Gyöngyhomok, Mozart és a kaméleonok, Holtodiglan, Én nem félek), lassan figyelni kell az őszi megjelenésekre, különben rossz vége lesz.

És már látom, hogy dugába dől az eleve reménytelen tervem, hogy év végére elolvasom az összes várólistacsökkentő könyvet (kilencet olvastam el, és az alternatív listát is be akarom fejezni, mert nem vagyon normális) és az idén beszerzetteket (kivéve a karácsonyi adagot). Ez negyvenvalahány könyvet jelent, és hiába járok most 65-nél, biztos, hogy négy hónap alatt nem tudok lenyomni három Ginny nénit.
Sebaj, ahogy katacita írta, az olvasásban lehet tervezni, de nem érdemes, az ütemezés sokakhoz hasonlóan nekem is elveszi a kedvem. Ahhoz talán még tudom magam tartani, hogy a saját várólistámon belül maradok - tegnap visszavittem a Homokhegyet, és nem hoztam ki semmit pedig mennyi mindent láttam! És vicomte pont akkor hívott fel, amikor a polcok felé indultam, mint egy mohó rája, tökéletes revizor, nemde? -, és a maradék három várólistacsökkentőt elolvasom, az alter lista pedig vagy sikerül, vagy nem, emiatt nem fogok a kardomba dőlni.

Juj, 30-a van, meg kell írnom a havi zárást! Juj, éhes vagyok, előbb reggelizek.

Nem ilyen, hanem Asus, de lusta vagyok normál képet keresni róla.

Ui.: A piros biciklit már elújságoltam, de a piros notebookot még nem. Metálpiros, azt hiszem, pontosabban meggypiros, ez volt az utolsó darab, egy liter jeges víz folyt le a hátamon, de az enyém lett. Augusztának neveztem el pat segítségével, vettem hozzá mobilnetet, piros táskát (ekkor már az eladó is röhögött, nemcsak én), és annyira gyönyörűséges, fantasztikus, hogy napjában ötször megkérdezem a kedvestől, hogy "Ugye szép?" (nagyfokú türelmet és acélidegzetet igényel velem lenni), de előbb-utóbb csak leszokom róla, ma már A lány, aki körülhajózta Tündérföldet stáblistáját se mondom el, legalábbis nem naponta. A Kis Fuvallatok Leopárdja!
Tegnap Nitával bementünk a C&A-ba nézelődni és borzasztó kétezer forintért vettünk bordó leggingset, azt, amelyik normál nadrág vastagságú.


10 megjegyzés:

  1. Látom, akkor a terveket illetően nem vagyok egyedül. A várólistát illetően szeretném én is elolvasni mind a 24-et, de ha nem jön össze, akkor majd jövőre a kimaradottak újra helyet kapnak. Itthon is elég sok az olvasatlanom, egy-két éve a polcomon váró könyveket vettem le mostanság és rájöttem, hogy tök jóóók :)
    Gratula a laptophoz, nagyon klassz lehet a színe! :)

    VálaszTörlés
  2. Alig várom a csomó posztot (szóljanak bármiről) :D
    Hallod, te lány, de jó dolgod van :) Gratula az új laptophoz, az ilyeneknek nagyon lehet örülni. És piros :D Évekig evett a fene egy piros notiért, mostanra lemondtam róla (amióta infós cégnél dolgozom, teljesen elfajzottam).
    De biztos nagyon szép ;)

    VálaszTörlés
  3. Nikkincs: ez jó ötlet, így van motiváció:)
    Jaj, nekem sokkal több, 299, azt hiszem, te nem állsz ilyen csehül, három éves könyvek is vannak a polcomon, kb. akkor kezdtem belelendülni a vásárlásba.

    Ilweran: igyekszem:)
    Ebben a tekintetben tényleg jó dolgom van:P A régi gép már állati lassú volt, szétesett, a monitor a tönk szélén áll, és még az egér is bemondta az unalmast. A PIROS egér:( Azt is újat kellett vennem, kék lett, mert a piros nagyon drága lett volna.

    VálaszTörlés
  4. Óóó Auguszta nagyon csini lehet! Én majd zöldet szeretnék (egy távoli jövőben, meg messzi-messzi galaxisban, szóval érted :D). Vagy pirosat. :)

    VálaszTörlés
  5. Csini lehet az új laptopod :) Nekem a legelső szürke volt, most itt pihen az a vésztartalék mert elég lassú már ceginkém, hét éves létére. Volt egy Asus picikém fehérben, de ő gyorsabban öregszik mint a szürke pedig még csak két éves, nekiadtam anyunak, de ő a még őskoribb asztali géphez valahogy jobban vonzódik. ÚGyhogy most kisfekete dellről tolom, de egyszer még a távoli jövőben én is szeretnék egy pirosat és bizony én is folyton kérdezgetném hogy szép-e:D

    VálaszTörlés
  6. Nokedli: hű, neked is vannak igényeid:)

    Anaria: minden reggel megcsodálom:)) Az én régi gépem is kb. ennyi idős volt, 8-9 éves, de sose kellett szervizelni.
    Amúgy ha a számítógépes gurum azt mondja, hogy ez nem jó gép, akkor nem ezt veszem, de eléggé megkönnyebbültem, amikor azt mondta, hogy jó kis gép.:)

    VálaszTörlés
  7. Igen, érdemes tanácsot kérni, nehogy az ember kidobálja a pénzt az ablakon. Nekem a szüleim úgy vették az első laptopot hogy mondták a fickónak valami strapabíró kellene. Erre a fickó: nos van ez az asus, ezt egyszer eladtam egy kamionosnak, aki mindig az anyósülésen tartotta, vagy az ajtó oldalában. Nos egyszer egy ajtónyitáskor a laptop csettent a betonon, a burkolat sérült, de ezután is működött.
    Erre a szüleim: "ez kell a gyereknek!" :D

    VálaszTörlés
  8. Naná :) Szeretem a szép dolgokat, no. Főleg a szép zöld dolgokat. Meg a pirosakat :D

    VálaszTörlés
  9. Anaria: :DD

    Nokedli: a zöldről jut eszembe, van az ikeás katalógusban egy zöld kanapé, csekély 350 ezer, asszem.

    VálaszTörlés
  10. Ja, láttam. Csini, de nekem nem kéne. Kanapéból csakis hófehér kell :))

    VálaszTörlés