2014. május 22., csütörtök

Lusta képes post

Lassan összeszedem magam és jelentkezem normális postokkal is. Addig elmondom, hogy tegnap láttam a boltban utcakrétát, először óriási pillecukornak néztem. Este eszembe jutott, hogy milyen régen rajzoltam járdára és tök jó lenne kidekorálni az utat.

A nevezetes képek:
Könyvfesztes utórengés

A készlet egy része (kb. harminc darab van). Dilis lábkörmökre vágytam, úgyhogy a fedő-és az aranyszín lakk közötti liláspirosat választottam (a valóságban sötétebb a színe), arany pontozólakkal a kis-és nagykörmökön. Amint a kezeim kiheverik az otthoni mosogatást, szálkákat, kormot, gyomlálást, a kézkörmeim is díszt kapnak.

Felkészültem a nyárra.:)
A fenti tégely napvédővel elegy hidratálókrémet rejt (nekem keverték!:). A két Eucerint istenítem, szuperül megvédenek a napallergiától, előtte egy pokol volt a nyár. A naptejből van 25 faktoros is, de inkább biztosra megyek. A dm Sundance napozás utáni gélje a 98%-os aloe vera tartalom miatt érdekes nekem. Tegnap kipróbáltam, azt hittem, folyadék, nagyon meglepődtem a kilövellő zöld trutymón, de kellemesen hűsít, és nagyságrendekkel olcsóbb (1000 Ft) a méregdrága Aloe Firstnél, ami egyébként szuper cucc.

Egyéni szocproblem, de nem értem azokat az embereket, akik a rekkenő hőségben tetőtől talpig feketében járnak (nem a gyászolókról beszélek), és/vagy csizmában. Tegnap egy olyan srácot is láttam, akin vastag, kapucnis pulcsi volt. Én abszolút az időjáráshoz igazodom - ezért volt még egy hete rajtam hosszú szövetkabát -, tegnap, miután farmerrel és dzsekivel kicseleztem az Intercity fagyasztási vidorkodását, pólóban és sortban rongyoltam el a könyvekért, és elhoztam otthonról a kedvenc libegős szoknyámat. Majd követi a többi nyári cucc is, csak ahhoz, hogy elférjek a szekrénypolcon, haza kell vinnem néhány dolgot.

Update: a Sundance trutyi isteni száraz bőrre (mondjuk, epilálás okozta nyavalyákra), és egyes források szerint ekcémára is.

8 megjegyzés:

  1. Bjuti kontent!!! :) Oké, örömködök azért egy sort a könyveiden is, szép adag:) A Bábel fiaira nagyon kíváncsi vagyok, mármint arra, hogy mit mondanak róla azok, akiknek érdekel a véleménye.
    Hű, nemsokára előkapom a kókuszos naptejemet, remélem nem rohadt meg tavaly óta, vagy ha igen, akkor remélem, be tudok szerezni egy újat. :) Az az aloe verás gél megtetszett, jó illata van?

    VálaszTörlés
  2. Könyvek, lakkok - mintha magamat látnám :D
    "Bjuti kontent" - ezen jót mosolyogtam, de én is szemezek ezzel az aloés géllel, nyaralásra tuti kell (már 'csak' röpke két hónap)!

    VálaszTörlés
  3. katacita: gondoltam, hogy tetszeni fog.:D
    Szerintem jó lesz.
    Aloé-illata van, ha azt szereted, nem lesz vele baj. Én kétévente cserélem a naptejet, a régebbi flakonban lévő mintha egy kicsit csípné a bőröm, meg már nincs is benne sok, inkább nem kockáztatok

    theodora: én régen voltam nagy körömlakkos, az utóbbi néhány évben kevesebbet használom őket a házimunka miatt.
    Hát, sokkal jobb, mint a fél év.:)

    VálaszTörlés
  4. ÚH! Eucerin the best! Egyszer kaptam belőle repibe még a régi munkahelyemen naptejet, arckrémet és imádom :) Nagyon szuperek! Azzal kenem magam és le sem égtem egyszer sem azokon a nyarakon! Az öltözködés tévelyedetteket én sem értem, én megsülök hosszú nadrágban is, és erre ők felvesznek egy kabátot de a legdurvább hogy látok SAPKÁBAN és SÁLBAN embereket. Ők mit hordanak télen? Nem értem.

    VálaszTörlés
  5. Na én tavaly akadtam ki, amikor a boltokban megjelent a NYÁRI CSIZMA (ugye érzitek az ellentmondást?) mint trend. Vékony anyagból, lyukacsos mintával, de igen, hosszú szárú és egyértelműen csizma. Én hóolvadáskor már alig várom hogy kidugjam a virgácsaimat a zárt cipőkből és megsüttessem őket a nappal, erre jönnek a boltok ezzel a hülyeséggel. Kész voltam tőle.

    VálaszTörlés
  6. Az Üvegbűbáj valahogy nekem is a kosaramba ugrott... a többiről nem tudok nyilatkozni :-)

    Az Aloe trutyit felírtam, baromi kényes a bőröm és Mr.Csengáé is.

    Öltözködés: Minap én is ezen voltam kiakadva, én igazán azokon töprengek akik mondjuk felvesznek egy szoknyát és egy pólót, eddig oké, majd ott a sál a nyakában!!!!! :O
    Vagy haspóló, miniszoknya és csizma!!!!!!
    Fiammal ügyintéztünk, mondtam neki, hogy ezek szegények mind valamilyen keringési betegségben szenvedhetnek. Hiszen egyértelmű a pólóból és a szoknyából, hogy észrevették a hőmérséklet emelkedést, mégis vagy alul vagy felül be kell, hogy bugyolálják magukat.
    Kedvencem a héten az a nő volt aki a postán előttem állt a sorban, kabátban!!!!!!! Dőlt róla a víz, de szegény nem jött rá, hogy mivel segíthetne önmagán :P

    VálaszTörlés
  7. zakkant: az arckrémei is jók? Hmm. Az a baj, hogy méregdrága...
    Miii, sáááál? Jézusom... szerintem ők járnak télen bőrdzsekiben és kis szoknyában.

    Millabell: igen, láttam őket... szemre nem néznek ki rosszul (azért a horgolt/csipkés vagy milyen csizma... áhh), de én se venném fel őket.

    VálaszTörlés
  8. Csenga: majd számolj be a trutyiról.:))
    Keringési rendellenesség, de lökött vagy.:D Jól tud az kinézni, de a valóságban nem éppen szuperál...
    Nem tudom, szegény nőn miért volt kabát, én inkább kézben viszem.

    VálaszTörlés