2020. október 4., vasárnap

Szeptemberi zárás

 A múlt hónapban nem vettem egy könyvet se. Igazából az egész hónapról nem tudom, hová tűnt, ill. csak a mindenkori mókuskereket érzékeltem belőle...

Nem nagyon haladtam az olvasással, de legalább "hivatalosan" befejeztem a VCs-t, azaz sikerült a listámról 12 db könyvet elolvasnom. Emlékeim szerint sose végeztem ilyen (relatíve) korán, de még nem csekkolok be Lobónál, megvárom a december végét, hátha kedvem szottyan még pár darabra.





 Nem hittem volna, hogy jóban leszek egy pókos könyvvel, de legnagyobb meglepetésemre így történt. Az Amivé lettünket régóta aszaltam a polcon, valahogy éreztem, hogy nem igazán nekem szólt, de lebírkóztam. A kis idegen már annál inkább a fogamra való volt, a régi házakban játszódó kísértettörténetek mindig is kedves csemegék voltak a molyénem számára (szigorúan csak átvitt értelemben).

A többiek iskolakezdése:

PuPilla - aki szintén kis vérszegény hónapot zárt

Dóri - aki a szokott lendülettel vitte végig ezt a hónapot is

Nita - aki nyári gyerekként még ősszel is a szülinapját ünnepli

4 megjegyzés:

  1. Gratulálok a várólistacsökkentéshez és a 0-ás hónaphoz - gondolom az szeptemberi végi - októberi megjelenések közül majd lesz olyan, ami hozzád vándorol (pl Zafón? :)).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelőre csak az új Atwoodot és Strahant rendeltem elő, de majd Zafón is érkezik, jól gondolod.:)
      Köszi, nem gondoltam volna, hogy magamhoz képest ilyen hamar összejön.

      Törlés
  2. Gratula a vcs-hez, meg a 0 beszerzéshez is! ;)
    Basszus, elsőre azt hittem a horogkeresztet hívod "pók"-nak valamiért, aztán gyorsan utánaolvastam, és nyilván Az idő gyermekeire céloztál. :D ... Vérszegény az agyam is asszem kissé. xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi.:)
      :D Bele lehet magyarázni a pókmetaforát az Amivé lettünkbe, de valóban Az idő gyermekeire gondoltam.

      Törlés