2012. február 29., szerda

Helyzetjelentés

Az tuti, hogy marha könnyű a hegesztést végezni a Blogspoton, nem mintha nem imádnék a html-ben vandálkodni, de ezek a dobozok egyszerűen mesések, ellentétben a freeblogosokkal, azokat kategorikusan elutasítom, mert hülye vagyok hozzá.
Imádom az idézet funkciót, a sok bizbaszt, a kérdőívet, rögtön gyártottam is egyet, olyan aranyosak vagytok, hogy már 14-en megnyomkodtátok nekem.
Ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni, hogy az a hat ember, aki azt válaszolta, hogy "Még van rajta mit javítani", fejtse ki bővebben a véleményét komment formájában, akár névtelenül, ha nagyon fél tőlem:P Mit hiányoltok? A sablon bénaságát aláírom, az még sokat fog változni, de egyelőre hadd szokjam a rendszert, meg a rengeteg IRL tennivaló sem éppen szerkesztésbarát.
Egy aranyoska "Nem"-et pipált be, erre is nagyon kíváncsi lennék, hogy miért? Miben volt jobb a freeblogon, mint itt?

A negatívum, amit meg tudok említeni, hogy az Oldalakat nem tudom olyan menőn benyomni a fejléc alá, de előbb-utóbb sikerülni fog, és hogy A hét borítójának oldalában marha nehéz egymás mellé bűvölni a képeket, vagy összerántja, vagy eltünteti, vagy összekutyulja őket a szerkesztő. Kicsit furán érzem magam, hogy itt csak címkék vannak, hiányoznak a kategóriák, de majd kitalálok rá valamit.

Ja, és a linkemet tessék kicserélni, ezt elfelejtettem mondani.


3 megjegyzés:

  1. valszeg hiányzik valami izgalmas háttér.:))

    VálaszTörlés
  2. Én már ki is tettem a blogomra az új címedet, de a régit is meghagytam :-) és jelentem, szavaztam is! :-)
    A kategóriák hiánya tényleg zavaró lehet, de az oldalelemben, ha ki akarod listázni őket, akkor a címkéket el tudod különíteni különböző szempontok alapján (pl. kiadó, író, műfaj, téma szerint stb), és akkor így átláthatóbb a dolog. (ha ezzel segítettem valamit)

    VálaszTörlés
  3. @Nima: pedig ez a bordó szín pont megy az ágyneműhöz:D Totál kimerülök a háttérkereséstől.

    @Heloise: köszi, drága:))
    Ó, igen, sokat, köszi:))

    VálaszTörlés