2013. október 14., hétfő

Pici post

Mert most ez jön.

Imádom az őszi időt. Szeretem a színeit, a hangulatát, a füstillatát, az elmúlás lassú, megállíthatatlan érzését. Annyira én vagyok az ősz, hogy még a másik kedvenc évszakomat, a nyarat is lekörözi.

Imádom Jeanette Winterson könyvét, a Miért lennél boldog, ha lehetsz normális?-t. Kabát.

A Merítés Tollvonás rovatában Nyáry Krisztián, Görgey Etelka, Baráth Kati, Szeifert Natália és Halász Margit élményeit olvashatjuk az olvasásról. Részben ezért szeretem annyira Winterson könyvét is, nagyon fontosak benne (neki) a könyvek. Szeretek könyvekről, írásról, olvasásról olvasni. De aki kötött pulcsiban, szoknyában (nem olyan támbók izében, hanem fekete, egyenes vonalú farmerszoknyában) és harisnyában (egyszerű testszín(m)ű) közlekedik, kezében könyvvel és tollal, az már csak ilyen.




3 megjegyzés:

  1. Csatlakozom az őszimádók táborához! Ma, hogy csavarogtam a városban, láttam, hogy igazán színesednek a levelek és már a járda is teli van velük reggelente, olyan jó csak simán sétálni ilyenkor :)
    Annyi jót hallok Jeanette Winterson könyvéről, hogy muszáj leszek beszerezni én is :)

    VálaszTörlés
  2. Igen, nagyon jó.:)) Gondoltam arra is, hogy fotózni fogok. Persze totál béna vagyok hozzá, de tudod, csak úgy magamnak.
    Ó, igen, szerezd be (vagy kérd recinek), én nagyon-nagyon szeretem.:))) Sztem tetszene neked (igen, megadom a végső kegyelemdöfést:).

    VálaszTörlés
  3. Fotózni jó dolog és kell is! Ha csak a magad örömére örökíted meg a dolgokat, akkor is jó dolog :) Bár ha feltennéd ide én megnézném, hogy te hogy látod az őszt. Ezt az időszakát, amikor még kellemes idő van, nincs szél, süt a nap enyhén, és nem esik az eső 0-24 ezt az én szeretem. De én már a telet várom, már havas gif-eket nézegetek mindenhol :D botrány!

    VálaszTörlés