2014. január 16., csütörtök

A kis fekete ruha

A nőknél előfordul, hogy szerelembe esnek.
Egy táskával.
Egy cipővel.
Egy ruhával.
Bármivel.
Velem az utóbbi esett meg; a múlt héten láttam meg az egyik bolt kirakatában, és képtelen voltam kiverni a fejemből. Muszáj volt megvenni, na.

Ui.: amúgy vettem habverőt - vörös és fekete, kicsi és a cetlije alapján Desirének hívják -, két tálat meg egy jénait, jó nagyot dőzsöltem ma.

15 megjegyzés:

  1. Szép ruha, s nagyon jól áll! :)) (én is szerelembe szoktam esni tárgyakkal, most az új telefonommal vagyok így és az ő neve is majdnem desiré (htc desire 500), de én csak szépségnek hívom :D)

    VálaszTörlés
  2. Köszi.:)
    Hihi:)) Nekem is volt szerelmetes telefonom. Szépség? Nálunk az egyik macskát hívják így... aki mellesleg fiú.:D De olyan szép, hogy rajta ragadt.

    VálaszTörlés
  3. Fekete macska ruha :) fekete macskanő lettél :)))

    VálaszTörlés
  4. Nagyon csinos ez a ruha! Jó vétel volt! Viseld egészséggel! Btw: ma 63 ezer forintot költöttem volna el, ha nincs a leárazás a Promodban. így csak 13 ezer forint volt egy bokacsizma, egy nyári cipellő és egy téli kabát összesen. Ezek olyanok voltak, hogy megláttam őket és beléjük szerettem. Több felé nem mertem nézni, mert újabb szerelmeim lesznek és az egész fizetésemet elverem ruhára :D Pedig kacsingattak a ruhák is, de inkább kirohantam a boltból a cipőkkel és a kabáttal :)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon szép :) Nekem is be kéne szereznem egy kisfeketét, de még nem találtam meg az igazit :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon dögös, szuperjól áll ez a ruha!! Jó választás:)
    Már tök rég vettem "normális" ruhát, csak muszájvásárlásokat bonyolítok, ha farmer kell, akkor veszek kapásból kettőt, hogy majd minél később kelljen újra menni.. nem tom mi lelt:D

    VálaszTörlés
  7. De csinos :))) Néha szeretném, ha olyan alakom lenne, hogy felvehessek egy ilyet :)
    Amúgy nem is tudom, mikor költöttem ruhára, pont ma beszélgettünk kolléganőmmel erről, hogy annyira kiesett az életemből a ruhavásárlás, amint van pénzem, a lakásra megy... Jó ideje ez a fontosabb (és még egy ideig szerintem ez lesz :) Az öltözködésben a muszájvásárlásokra szorítkozom én is :)

    VálaszTörlés
  8. Óóóóó, abszolút megértelek - csodagyönyörű ez a ruha *.* és nagyon jól áll neked! :-) és a csipke rajta, húúúú! :-)

    Most én nagyon rajta vagyok a ruhavásárláson, pedig nagyon nem kéne, mert másra kéne gyűjteni. :-/ Nem tudom, nekem vannak néha ilyen időszakaim, hogy egyszerűen megfertőz a fogyasztói társadalom ( :-D ilyenkor mindig ezzel takarózom :-D ) - aztán pedig jön a következő fázis, amikor csak a muszájvásárlásokra szorítkozom :-D Nekem a legutóbbi ilyen szerelmem a télikabátom, ami nagyonkisasszonyos :-)

    VálaszTörlés
  9. Pilla: érdekes módon eszembe se jutott a "macskaruha" kifejezés... köszi, találó.:))

    zakkant: annyi pénzért nagyon, de nagyon.:)) Köszi. 5480 Ft volt.
    Hű, ez állati jó zsákmány volt! Pláne a télikabát. És biztosan nagyon szépek.:))

    Anaria: ebből a szempontból nekem totál haszontalan volt ez a ruha, mert nem járok olyan helyekre, alkalmakra, ahová felvehetem. De ilyen a szerelem.:)

    Katacita: köszi.:) Engem az árak nagyon befolyásolnak. Régen több ruhát vettem, hát még könyvet.:) Most alig veszek ruhát, könyvet meg még kevésbé.
    Én is szoktam kettőt venni ebből-abból, ha jó áron van. Jó néhány éve volt, amikor hobbiból vadásztam a boltokban, mostanában az van, hogy jáj, kellene egy vastagabb pulcsi, vagy egy nadrág, ami jó is rám, akkor gyerünk, nézzünk.

    ilweran: köszi.:) Szerintem ez normális, minden életszakaszban más a fontos. Én totál örülök a kézi mixernek.:D Meg azt írtam a Baboson, hogy ha nem találok otthon normál tepsit, akkor veszek egyet.

    Heloise: sejtettem, hogy te rátapintasz a lényegre: a csipkére!:))
    A télikabátodról már meséltél, légyszi, alkalomadtán küldj egy képet róla.:) Nekem a legutóbbi vásárlás muszáj-kategóriás volt, a télikabát és a csizma, már nagyon elrongyolódtak az előzők.

    VálaszTörlés
  10. Jujjj, a csipke csak kinagyítva tűnt fel, de gyönyörű (hiába, vakegér vagyok).
    Amúgy a háztartási kütyük nálam is játszanak - a karácsonyra kapott botmixertől teljesen el vagyok alélva :)

    VálaszTörlés
  11. Ilweran, én is csak most vettem észre a csipkét, hogy kinagyítottam... pff :D vaksik vagyunk :)

    VálaszTörlés
  12. vááá, nem is tudom, örülök ennek a fotónak, meg bejegyzésnek! Bár én most épp az ellenkező stádiumban vagyok: tök régóta nem vettem magamnak se ruhát, se táskát, se cipőt, pedig imádok :D Klassz ez a ruha, visszafogott - aki csinos, annak nem is kell semmi feltűnő bizgentyű, kivágás, meg hasonlók :)

    VálaszTörlés
  13. ilweran: nem vagy vakegér, nem nagyon látszik a fotón.:)
    Úúú, akkor majd megmutatom, milyen szép dolgokat láttam a Media Marktban - totál haszontalan a vattacukor készítő gép meg a hotdogos, de olyan szépek meg hangulatosak.

    szeee: enyhén szólva nem könyves bejegyzés, de legalább a hátam mögött könyvek vannak.:D
    Nálam az utóbbi időben kezdenek bejönni a letisztultabb ruhadarabok. Ha belegondolok, hogy gimis koromban a legstrasszosabb farmerekért rajongtam...:D

    VálaszTörlés
  14. Vattacukorkészítő :D :D :D
    Ha már háztartási kütyük: tegnap megkaptam álmaim kávéfőzőjét, sallalalla :)

    (Amúgy a letisztultság szerintem sok esetben a korral jön - én ahogy idősödöm, egyre jobban szeretem az egyszerű holmikat, karácsony előtt fél délután kerestem tök sima egyszerű fekete csizmát, már a hajam égnek állt, hogy a legtöbbön strasszok, kövek, láncok, szegecsek, rojtok, a jóégtudjamik vannak...)

    VálaszTörlés
  15. Tök jó, használd egészséggel.:))

    Én 16 évesen a lelkem eladtam volna egy strasszos csizmáért.:D

    VálaszTörlés