2014. március 23., vasárnap

Ilyeneim is lettek

A kámea-órás lánc rss-se alatt élénk lánybeszélgetés és sóhajtozás indult meg. Vesztemre csartak felfedezte, hogy a győri Pandóra Ajándéknak van webboltja is, és hát néhány dolognak nem tudtam ellenállni:

A gekkós kitűzőt már Győrben kinéztem, sajnáltam, hogy nem vettem meg akkor. Gyönyörű, élénk színei vannak és jó erős akasztója. Igaz, hogy kabátom/felsőm nem nagyon van hozzá, de a fenét érdekli.
A krakenes (nem polipos!) nyaklánc utólagos nőnapi ajándék vicomte-tól, köszönöm neki.:) A pávás lánc nem volt akkora szerelem, mint a másik kettő, de amikor kibontottam a csomagolásból, már egyáltalán nem bántam, hogy megvettem. Külön tetszik, hogy a láncok nem kilométeres hosszúságúak, tudom, hogy divatosak és nyújtják az alakot, de én fejfájás közeli állapotba kerülök a lengedezéstől, és hogy kb. mindenbe beleakadhatnak.
A képért elnézést kérek, nem túl jó minőségű, de az üzlet honlapján alaposan lehet őket tanulmányozni. Még lesz egy piros gekkós karperecem és egy almás fülbevalóm, csak ezek jelenleg nincsenek raktáron és várni kell rájuk.
A bizsuk szépek, igényesek, nem a ronda tucatcuccok, amiket sok helyen látni. Régen szerettem a bizsukat, de idővel eltávolodtam tőlük, általában drágállottam őket. Ezek viszont nagyon jó árban vannak, az órás kámea volt a legdrágább, ha jól emlékszem, 3500 Ft (a honlapon nincs fenn). A bross pl. 1500 Ft volt.
A szolgáltatással is elégedett voltam, és köszönettel tartozom vicomte-nak azért, amiért péntek este kilenc körül, edzés után eljött velem a Móriczra, hogy átvegyem az ékszereket - Pesten a Happy Drink Bárban lehet ingyenesen átvenni a termékeket. Kicsit bolyongtunk a környéken, második nekifutásra találtuk meg, mert nincs túlzottan kivilágítva. Ez volt az eddigi legfurcsább átvevőhelem.:)

Valószínűleg a tavasz tehet róla, hogy vettem cipőt is (melynek színe piros, meglepő módon), fekete és pöttyös szoknyát, meg felsőt, de ezekről már nem rakok be képet, mégiscsak könyvesblog ez vagy mi.


8 megjegyzés:

  1. Csodásak! Főleg a krakenes :) Most már illene benéznem ebbe a boltba...

    VálaszTörlés
  2. Szépségesek, viszont én pár hete ebayen megtaláltam a rókás gyűrűt egy kínai eladónál 0,99 dollárért (200 vmennyi forint!), meg is rendeltem, szállítási költség nincs. Még nem jött meg, de lényegesen olcsóbban beszerezhetőek ezek az ékszereket ;)

    VálaszTörlés
  3. Kraken :D
    Megnéztem a webboltot, nem kellett volna :P Legközelebb Győrben járok, bevetem magam a boltba, az tuti.

    VálaszTörlés
  4. Hehe, mennyi komment.:D

    Nima: hát még élőben!

    katacita: van belőle gyűrű is;)

    theodora: gondoltam, hogy vmi állat olcsón szerzik be ezeket a cuccokat, azért ilyen alacsony az áruk, de ez így nekem oké volt.

    Pilla: bizony.

    Ilweran: az ám!:) Nem is szabad nagyon nézegetni, simán össze tudnék dobni még egy rendelést.:D

    VálaszTörlés
  5. ahh nekem se kellett volna körülnézni a webshopban :S :D csudaszépek vannak ááá a kék pillangókba beleszerettem. :) Mennyi idő alatt jön a shopból rendelt cucc?

    VálaszTörlés
  6. Kb. egy hét volt. Sejtettem, hogy a pillangós cuccok tetszeni fognak.:D

    VálaszTörlés