2014. július 14., hétfő

Amikor a könyvmolyok megőrülnek

Remélem, katacita nem haragszik a Joy napok-post címét idéző kezdésért.

Szóval, elindult a Szandi nagy nyári akciója, ami felettébb veszélyes, mert ilyenkor sokan azt is megveszik, ami annyira nem érdekli őket, de hát ennyi pénzért megéri, na, igazán.
Vannak érdekes könyvek, de próbálom visszafogni magam. Nézzétek át a listákat, van pl. Szofja Tolsztaja élete, ami szerintem egy szuper könyv, meg... basszus, elfelejtettem, mit akartam még mondani.

Ja, és
Zsuzsa!!! Van Dorit Rabinjan: Lakodalmaink 440 Ft-ért!

Mindenkinek várom szeretettel a gyónását.

11 megjegyzés:

  1. :D
    Egyszer végignéztem a listát, nem tudom, mikor veszem rá magam újra:) Szerintem majd inkább bemegyek nézelődni, úgy egyszerűbb :) Egyébként vicces, hogy minden évben kb. ugyanazok a könyvek kerülnek be az akcióba.

    VálaszTörlés
  2. Ma reggel én is végigpörgettem. Ami érdekelne, az már a polcomon van, de azt hiszem most azért féláron beszerzem majd A Segítséget, tökéletes nyári olvasmány lenne. Meg Maughamtól A legsötétebb órát néztem ki, de az még csak a talán kategória.

    VálaszTörlés
  3. Lars Kepler másik könyv (A hipnotizőr már megvan) 50%-al olcsóbban. Bár még csak a kosárban van, de szerintem megrendelem. Vagy ne? Vagy igen? Vagy ne? Vagy ne? Mást nem találtam, ami érdekelt volna, de pl S- Kolozsvári Zsófia Se vas, se tűz című könyvét én anno nagyon szerettem, ez csak 400 forintba fáj most :) Ajánlom az északi népek szeretőinek és a fantasy és metál rajongóinak!

    VálaszTörlés
  4. Jaj de jó, már nagyon vártam! És büszke vagyok magamra mert első átnézésre, csak 3 (és fél) könyvet találtam,ami érdekel :)

    VálaszTörlés
  5. katacita: nagyjából igen, de én pl. nem bánom, hogy a Woolfokat mindig megvettem, most nincs se Éjre nap, se Messzeség (az egy másik kérdés, hogy mikor olvasom el), és Hattyútolvajokra se emlékszem, de elég gyorsan pörgettem.

    Nikkincs: A segítség nagyon jó, ne hagyd ki!

    zakkant: fú, nem tudom, nem olvastam még Keplertől semmit.:) Én az Újjászületést néztem ki, az Alentejót (talán), Az öreg, aki szerelmes regényeket olvasott, és nagyon talán A szerelem étke, de az csak neten rendelhető.

    Catriana: mik azok?:) Én igyekszem figyelmen kívül hagyni, amik csak piszkálnak, de nem izgatnak rettenetesen.

    VálaszTörlés
  6. Ó, azokból amik csak piszkálgatnak pillanatok alatt összeállítanék minimum egy 20-as listát :D

    Azóta megnézegettem még egyszer, és persze nőtt a lista. Az eredeti három A tigris asszonya, Tölgyfa a dombtetőn, mindkettő régen kívánságlistás, meg egy Kisdarázs című regény, amit most fedeztem fel és nagyon kíváncsi lettem rá. A fél pedig a fizika nagy kérdései, mert egyszer belenéztem már és elég olvasmányosnak tűnt, és már rég szeretném bővíteni a tudományos ismereteimet.
    Aztán még most csapódott hozzá Dickenstől a London aranykora és más karcolatok, meg a Firmin amit már tavaly is nagyon nézegettem, meg a Selyemút hírmondói ami egy útleírásos könyv.
    De alaposan le fogom még redukálni ezt a listát, mert persze miért is az 500 ft-os könyvek érdekelnének engem :)

    VálaszTörlés
  7. Zsuzsa: szívesen. Bár lehet, hogy neked ez is állott szagú lesz;)

    Catriana: ne tedd meg, mert baj lesz.:)
    Ó, ezek tök jók. A tigris asszonya engem is érdekel. Jaj, nem akarok könyvet venni.:D

    VálaszTörlés
  8. Á, nem azt csak néhány különleges regény érdemli ki:-))) Alapvetően illat és szagmániás vagyok, különös érzékenységgel ezirányban. Sok minden fejezek ki illatokkal, emlékeket, könyveket, embereket, és igen, nekem Harris gyakran büdi:-)))

    VálaszTörlés
  9. Nos, a Lakodalmaink még nekem is illatos regény volt, ráadásul az egyik szereplőnek olykor-olykor túlérett banánszaga van.:) Meg a Manderley-ház asszonya volt ilyen, a súlyos virágillat a vele kapcsolatos első impresszióm.
    Oké, legyen neked büdi Harris, de Pilla (meg én is) szeretjük, és finoman szólva rosszul esik, ha a lelkendező bejegyzéseink alatt nagyon érzékletes hasonlatokkal fejted ki, hogy te mennyire utáltad. Elöntötte a vér az agyamat, amikor bekezdéseken át taglaltam, mennyire a részemnek érzem A szél árnyékát, erre te gusztustalannak stb. nevezted.

    VálaszTörlés
  10. Hát, akkor bocsi. Nem a bántás vezérelt, csak a beszélgetés. De akkor ezentúl nem "rombolok".

    VálaszTörlés