2014. július 28., hétfő

Úúúúú!!!

Régen volt olyan, hogy csupán artikulálatlan hangok tömkelegét adtam ki magamból egy könyvmegjelenés kapcsán. De Émile Ajar, avagy Romain Gary, az én kedves barátom megérdemli.

Émile Ajar: Salamon király szorong
És nemsokára meg is jelenik, egész pontosan augusztus negyedikén!  Az előbb írtam katacitának, hogy per pillanat nincs sürgős tárgyi vágyakozásom, hát nem egészen tíz perc múlva lett. A bolti ára 3500 Ft lesz, előrendeléssel 2800 Ft, a fordító Bognár Róbert, az ő munkája A virradat ígérete és az Előttem az élet is.

Graeme Simsion: A Rosie-projekt
A másik könyv, ami az újdonságok közül érdekel, A Rosie-projekt, Lobo és PuPilla írt róla nagyon csigázóan. Már antikban és a Bookstationben is belefutottam angolul, de erős voltam és ellenálltam. Magyarul lehet, hogy nem fog sikerülni és beszerzem valami kedvező akcióban, mert ez is 3490 Ft lesz.
Kieg. megj.: annyira örülök, hogy meghagyták az eredeti címet.


Titeket érdekel valami a megjelenő frissességek vagy a fentiek közül valami?

4 megjegyzés:

  1. Természetesen mindkettő a beszerzendő listámon van :) Plusz az új Scalzi, a Bezárt elmék. Eddig olyan jól ellenálltam, de most ezeknek nem akarok, nagyon jók az előérzeteim :)

    VálaszTörlés
  2. Mindkettő :)
    Plusz az új Scalzi, a Legendák (Robert Littell), és szeptemberben Fantomfééény (csak véletlen, hogy mind Agave) :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon helyes, kérem, ez a kettős igenlés!:)
    Nikkincs: Scalzival én le vagyok maradva, de most annyira nem bánom. Megerősítem az előérzeteid, szerintem ezek jók lesznek.

    Pöfivonat: hihi.:)

    Ilweran: összejön így néha.:)

    VálaszTörlés