2012. december 1., szombat

Novemberi zárás

Néhány nappal ezelőtt büszkén feszítettem a könyvelésem felett, mindössze öt vagy hat könyv szerepelt az e havi listámon. Aztán én marha bementem az egyik könyvesboltba, hogy beleolvassak Moning5-be, megláttam egy bizonyos mondatot (igaz, hogy azt az eseményt is számításba vettem, de már mindegy) és indultam a kasszához. Aztán... nézzük inkább sorban.

Baráth Katalin: A borostyán hárfaCharles Frazier: HideghegyAlice Hoffman: Galambok őrizőiRuta Sepetys: Árnyalatnyi remény

Luca Di Fulvio: Álmok bandájaAlma Katsu: HalhatatlanKaren Marie Moning: Új nap virradConnie Willis: Ítélet könyve

Szergej Lukjanyenko: Új ŐrségRobert J. Sawyer: WWW 1 – Világtalan

Szeretem Dávid Veron kalandjait, ezért nem hagyhattam ki a Miestassal való cserét. A Hideghegyre rábukkantam egy helyen, zenka postja miatt kerestem rá, beleolvastam és nagyon tetszik, csak most túl zizegős a hangulatom hozzá, de remélem, hamar sorra kerül. Hatalmas mohósággal vetettem rá magam a Maximos csomagra, a Galambok őrizői a szívem csücske közülük, elkép... nem, nem futom le még egyszer ezt a kört, szerintem már mindenki unja a Hoffman iránti rajongásom.
A Halhatatlannak is nagyon örültem, ő a második nyereménykönyv az életemben (az első A Highgate temető ikrei volt). Moning vásárlás volt, sajnos nem bírtam ki, de már túl vagyok a könyv felén, annyira pörgős, hogy negyed egykor alig bírtam letenni.
A három Galaktika pedig reci, az Ítélet könyve és az Új őrség valószínűleg hazajött volna velem a legközelebbi 40%-os akcióban, a WWW1 - Világtalan meg érdekesen hangzik, a FlashForward - A jövő emlékei a könyvtáras várólistámon csücsül ezer éve, hát most az író egy másik könyvével kezdem meg az érdeklődést, remélem, jó lesz.

Baráth Katalin: A borostyán hárfa
Charles Frazier: Hideghegy
Alice Hoffman: Galambok őrizői
Ruta Sepetys: Árnyalatnyi remény
Luca Di Fulvio: Álmok bandája
Alma Katsu: Halhatatlan
Karen Marie Moning: Új nap virrad
Connie Willis: Ítélet könyve
Szergej Lukjanyenko: Új őrség
Robert J. Sawyer: WWW1 - Világtalan


Ui.: ja, és az Európa akciónak nem bírtam ellenállni. A Cartásnak még igen, de a Mandragóra utca 7.-et nem bírtam otthagyni. És jön a Leviatán is, úgyhogy decemberre már van két könyvem...



6 megjegyzés:

  1. Sok szép könyvet gyűjtöttél te is :) Alice Hoffmann nagyon jóóó :) Meg a Hideghegy is! (mennyit kajtattam utána) A Halhatatlanra nekem is fáj a fogam, talán majd jesszuska meglep vele :D

    VálaszTörlés
  2. Igen, láttam, hogy többeknek bejött, nagyon remélem, hogy nálam is így lesz:)
    Remélem, hogy megkapod:))

    VálaszTörlés
  3. Juuuj, lett halhatatlanod, de jó :D
    Az Ítélet könyvére kíváncsi vagyok, majd meséld el, milyen volt a Galaktikás találkozó :)

    VálaszTörlés
  4. De szép hónapot zártál! :) A Maximos könyvek nekem eddig nagyon bejöttek, plusz a Tündérkrónikák 5-öt nekem is meg kellett vennem még novemberben, amikor a 4-et befejeztem, de én még tartogatom egy kicsit :)

    VálaszTörlés
  5. A Halhatatlan-t most olvasom és eddig nekem nagyon-nagyon!!!!!!!!:-))

    VálaszTörlés
  6. Ilweran: igennn, lett:))
    Okés, majd megírom emilben.

    Nikkincs: nagyon, már 123 könyvnél tartok:$
    Hajaj, én nem bírtam, befejeztem a Tengeróceánt és ugrottam rá.

    Csenga: örülök:))

    VálaszTörlés