2012. december 5., szerda

Pici mindenféle

Update: A Könyvfieszta lemaradt.

+1. A Maxim könyvei is letölthetők e-book formájában itt.


1. Egyetek Stühmer szaloncukrot. Nagyon drága, de nagyon finom és remek idegnyugtató. Tavaly ilyeneket gyömöszöltem a karácsonyi pakkokba, idén is hasonlókat tervezek. Szeretitek a nagyon finom zselés és csokis-marcipános ízeket például?

2. A Molyon karácsony előtt feltűnik egy nagyon fontos, vidám opció - úgy hívják, "Megajándékozom ezzel"-gomb [kívánságlista elemei, ott, alul, a borítók alatt, fogaskerék, na, ott], és ha megnyomod, irtó cuki piros masnis csomag jelenik meg az adott tétel mellett, lelkesen nyomkodom. És nagyon meg vagyok hatódva, folyamatosan, mert már rengetem pakkom van - de persze nem ez a lényeg, hanem az, hogy  nekem van néhány olyan barátom, akik a nem kedves állapotomban is törődnek velem, ami nekem mindennél többet jelent - viszont a fogyasztói társadalom szerelemgyerekeként örülök az ajándékoknak, és méghozzá milyen jó könyveket kapok! Kedveseim, nagyon szeretlek titeket, ajándékkal vagy anélkül (adventi nyálzás vége).

3. Kész a <Harmónia/> trailere, tök jó, nézzétek meg.

4. Az Ad Astra hihetetlen akciózásnak látott neki, ezt is nézzétek meg, csomagokat lehet venni, amelyekben minden könyv 40%-kal olcsóbb, és a már megjelent e-könyveket hatezer forintért lehet letölteni.

5. A Könyvmolyképző adventi naptárja is elérhető, már négy ablakot ki lehet nyitni.

6. A Szandinál lévő Ulpius 2 = 3 akcióban szerepel A mennyország fogságában.

7. Szintén a Szandinál: 1000 Ft A segítség DVD-n, és 2000 Ft könyvben (nem mintha az ügyesek nem vették volna meg a múlt heti 40%-os akcióban, de a karácsony előtti idegsokkos vásárlásban sose lehet tudni), december végéig.

Bocsánat a szűkszavúságért, remélhetőleg nemsokára elmesélem, mi történt az Új nap virrad utolsó oldalainak olvasása közben (mármint velem) és ismét belinkelhetem, mi az a talkedli:) Meg egyebek.




9 megjegyzés:

  1. Ulpius 2+3? :P Csődközelbe vinnéd kedvenc kiadónkat :D.

    VálaszTörlés
  2. Kedden ettem ilyen S. szaloncukrot,barátnői karácsonyozás alkalmával ,mindenki odáig volt érte,volt akinek fehér csokis jutott!!! Én személy szerint a zseléset nem szeretem,de a többi jöhet:-)

    VálaszTörlés
  3. Andi: jajj, bocsi, túl fáradt voltam...

    Csenga: fehér csokis? Olyat még nem ettem:o

    VálaszTörlés
  4. Kívül volt csokis...nem én ettem,hanem egyik barinőm,és nagy mellénnyel mutogatta ,hogy neki milyen különleges jutott:D

    VálaszTörlés
  5. Mármint fehércsokis csak kívül volt..(jááj nekem már este van)

    VálaszTörlés
  6. ;)
    Tudod, hogy Debrecenben Ulpiusos bolt nyílik? Azt nem tudom, mikor.

    VálaszTörlés
  7. Csenga: értem:)

    Andi: igen, már kis is nyitott, és aznap 50% kedvezmény volt minden könyvükre.

    VálaszTörlés
  8. Ezt a Stühmeres bejegyzést sosem fogom megbocsátani... elsétáltam a mintaboltba, vettem háromféléből összesen hatvan dekát és három nap alatt elfogyott. Jelentem, a mákos egy mese.

    VálaszTörlés
  9. Cinnamon: bocsi:)) Nekem az étcsokis trüffeles és a marcipános a kedvencem, az új pedig az epres.

    VálaszTörlés