2014. december 23., kedd

Mit ne csinálj?

Soha ne szórj mentolkristályt a fürdővizedbe. Sokat meg főleg ne. Kicsit elvesztettem az önkontrollom (visítottam), amikor a náthás hidegrázás után jegesen égett a bőröm minden pontja.

Igen, megfáztam, az utolsó előtt munkanapon, a hazautazás előtt. De kaptam új sapkás kesztyűt, nagyon cicás cicanadrágot és van ezüst baglyos fülbevalóm. Meg szép könyveim.


7 megjegyzés:

  1. Ez a mentolkristály honnan jött? :D

    Csak megvetted a fülbevalót, vagy a Jézuska hozta? :) És milyen könyvek? :))

    VálaszTörlés
  2. Együttérzek. Én is az utolsó munkanapon betegedtem le, szóval ülhetek a karifa alatt náthásan, fájós torokkal....

    VálaszTörlés
  3. Dettó :( én vasárnapra dőltem ki teljesen, utolsó két nap igazi agónia volt munkahelyen, most karácsonyi kúrálás jön :( Jobbulást neked!
    Mutiakönyveket! Meg a fülbevalót! :)))

    Nekem egyszer volt egy nagyon jó mentol tusfürdőm ami nyáron negyven fokban tök jól hűsített, imádtam, de a beleülés gondolatától engem is egyből kirázott a hideg :) Sokkoló lehetett.

    VálaszTörlés
  4. Jaj, gyors jobbulást neked! És persze az ünnep további részébe, még több cuki ajándékot, finom kajákat és jó könyveket kívánok :) Boldog karácsony!

    VálaszTörlés
  5. Nita: onnan, hogy inhalálni tök jó, csak túl meleg volt a víz, feloldódtak és égettek. Szaunában is gyilkos tud ám lenni.:D
    Egyet ajándékba vettem v. keresztlányának, egyet meg magamnak.:)
    Hát amiket tőletek kaptam, meg az angolok.

    BookwormGirl: szuper:/ Jobbulást kívánok, remélem, bespájzoltál gyógyszerből, én felsorakoztattam őket az ágy mellé.:D

    ilweran: szerintem a kimerültség masszívan benne van ezekben az utolsó napos lebetegedésekben.:( Gyógyulást neked is! Remélem, nem vágta agyon a karácsonyod.
    Majd átküldöm neked őket, amint odáig jutok.:)

    Eléggé. Meg jó nagy hülye voltam. De az izomfájdalom seperc alatt eltűnt.:D

    zakkant: köszi duplán.:) Neked is boldog karikát, sok könyvet meg nagy evéseket! Aztán januárban nagyon fogunk izzadni az edzéseken.:D

    VálaszTörlés
  6. Én Tetesept fürdősót szoktam használni újabban. Eukaliptuszos, tök totál zöld lesz tőle víz de nem hűsít és nem csíp viszont utána kapsz levegőt :)

    VálaszTörlés
  7. Hm, azt a részletet nem árultam el, hogy a fürdővízben volt Tetesept kámforos fürdősó.:D Attól meg szép piros lesz. Amint kihevertem a mentolos sokkhatás emlékét, talán kipróbálom a te fürdősód, bár inkább nem szeretnék beteg lenni.:D

    VálaszTörlés