2017. május 8., hétfő

Joanne Harris a Librinél

A hírt Nikkincsnek - remélem, nem bánja, hogy kidobolom - köszönjétek, ő fedezte fel és osztotta meg néhányunkkal a hírt.
Az új Harris-invázió természetesen a Csokoládé újbóli kiadásával kezdődik, amit kiadói szempontból megértek, de önző, rajongói érdekből nagyon várom, hogy olyan regényét is kiadják, ami magyarul még nem jelent meg.
(Meg különben is, már igazán ideje volt.)
Itt már előrendelhető 2624 Ft-ért, a teljes ára 3500 Ft lesz.


7 megjegyzés:

  1. Ááááááááááááááááá :D
    Hát nagggyon ajánlom nekik hogy gyorsan adják ki olyan regényeit is amiket még nem olvashattunk. De végre átvette valaki! Egyszerűen hihetetlen volt hogy minden szar talált másik kiadót az Ulpius kosárból csak ő nem :(
    Reméljük most már a legjobbakat!

    VálaszTörlés
  2. hát ez tényleg jó hír. :D
    mondjuk kezdhették volna valamivel, ami még nem jelent meg.

    VálaszTörlés
  3. Nahát, nekem fel se tűnt volna elsőre, hogy ez új, ha nem mondjátok, mert az angolnak már régebb óta van egy ilyen kiadása. :)
    Remélem én is, hogy hamar kiadják a meg nem jelenteket is - már csak miattatok is, meg mert csak! Joanne Harris életművét igenis gondozni kell magyarul. ;)

    VálaszTörlés
  4. Pont tegnap láttam emg én is molyon, néztem is egy nagyot, hogy lemaradtam-e vagy most mi van :D Én is így vagyok vele, mint te, ez már a harmadik borító, inkább adják ki az új könyveit :D

    VálaszTörlés
  5. Kíváncsi lennék a kiadó álláspontjára, hogy miért ez a bevett gyakorlat, gondoljatok Zafónra, nála ugyanezt csinálta az Európa. Lehet, hogy arra kíváncsiak, hogyan reagálnak a vásárlók Harris leghíresebb könyvére? Erre én nem nagyon alapoznék, mert 2001 óta elérhető, ez lesz a kilencedik kiadása. Most a libri.hu-n nem elérhetőek a korábbi kiadások, lehet, hogy már csak antikváriumokban lelhető fel, és ezért csinálnak egy új kiadást?

    De mi van, ha nem fog jól fogyni, akkor ennyi volt, mint A szingli fejvadásznál? Vááá.:))

    VálaszTörlés
  6. Én se értem, de remélem nem könyvelik el, hogy hahh, nincs fogyás, akkor hagyjuk az új könyveit is... Közben meg otthon minden keményvonalas rajongónak megvan már ez a könyv (a kilenc kiadása közül vlmelyik :D ).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Remélem, azért ennél jobban terveznek (értsd: több eszük van).:)

      Törlés