2013. május 13., hétfő

A kis rózsaszín díjról (körülbelül ezredjére)

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki tovább adta nekem ezt a cukimuki díjat (láttunk már rondábbat is), Liliane Evans volt az első jelentkező - köszönöm neki külön is, mert a molyos üzenetére nem volt érkezésem reagálni. (Azt hiszem, rajta kívül mindenkinek megköszöntem, akitől megkaptam a díjat, ha mégsem, a pénztártól való távozás után reklamációt elfogadunk.)
Abban viszont biztos vagyok, hogy már többször körbeírt a díj, úgyhogy nem adom tovább. Szeretem a blogokat - akkor is, ha olyan könyveket szuszakolnak fel a képzeletbeli várólistámra, amiket eddig nem akartam elolvasni, mint a Lenyűgöző teremtmények vagy a World War Z - Zombiháború, sose bocsátom meg Nimának, Theodorának és Nitának:P -, csak kicsit untatnak ezek a körbeszaladgáló díjak, amiknek ugyanaz a használati utasításuk, nevezd meg, kitől kaptad, add tovább négy embernek stb., és semmi értelmes vonatkozásuk nincs. Egyre emlékszem, aminél valami könyves listát kellett írni, az ilyeneket szeretem.
Zárójeles megjegyzés: külön viccesnek tartom, hogy olyan bloggereknek kell tovább adni ezt a díjat, akiknek 200-nál kevesebb olvasójuk, feliratkozottuk vagy mijük van, nem hiszem, hogy magyar viszonylatban sok ilyen blogger lenne.
Ha már a feliratkozottakról van szó: kicsit száninak tartom, ha valaki úgy akarja növelni a feliratkozottak számát, hogy egy játék feltételeként ezt szabja meg.


Én hülye. Játsszunk olyat, hogy nevezz meg tíz emlékezetes könyvet, amelyet idén olvastál? Ha nagyon hiányos a lista, akkor lophatsz a tavalyi olvasmányaid közül. Tudom, ez pláne száni, lefikázni egy díjat, aztán kitalálni egy gügye játékot:D

Ui.: ma a legkisebb macska ráült a fejem tetejére és így neteztünk. Komolyan.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése