2013. május 1., szerda

Áprilisi zárás

A múlt hónapban egész sok könyvet szereztem be, hála a Könyvfesztiválnak. Abba, hogy Könyvhét után hány könyv díszeleg a polcon, bele se merek gondolni. :)

Nyáry Krisztián: Így szerettek ők Daniel Arasse: Festménytalányok Hannu Rajaniemi: Fraktálherceg Catherynne M. Valente: A lány, aki körülhajózta Tündérföldet

Peter S. Beagle: Az utolsó egyszarvú Maggie O'Farrell: A kéz, amely először fogta az enyémet Scott Westerfeld: Behemót

Az Így szerettek őket még tavaly nyertem EgyKönyvmoly játékában, de csak idén kaptam kézhez, ezért került ide. Már el is olvastam, nemsokára írok róla. A Festménytalányok 35%-kal olcsóbb volt a Szandi Typotex Könyvmaratonjában, és nem akartam neki ellenállni. Már beleszagolgattam, főleg amikor a Könyvfesztre metróztam, nem bántam meg a vásárlást. A Fraktálherceg és a Behemót tiszteletpéldányok, szintén olvasottak - olyan furcsa normál könyvként látni a szöveget -, a Tündérföld és A kéz, amely először fogta az enyémet reci, Az utolsó egyszarvú pedig madárlátta ajándék. Utóbbit néhány évvel ezelőtt olvastam, de az új fordítás miatt ismét sorra fog kerülni.

Ti miket zsákmányoltatok áprilisban?
A többiek:


4 megjegyzés:

  1. Sok szép szerzemény, a legtöbb kívánságlistás nálam is! :) (Köszi a linket :) )

    VálaszTörlés
  2. Ó, köszi a linket, akkor ezért lett olyan népszerű a posztom :D
    Jujjj, tök jókat vettél/szereztél! A Valentés könyvet már sajnálom, hogy otthagytam, de a hörcsögeffektus miatt azóta a Hannu könyveit is sajnálom, hogy nem vettem még meg :D pedig lehet hogy nem is érdekelne annyira... de olyan ki szépek! Épp tegnap rendeztem egy helyre a polcon az Ad Astráimat, nagyon jól mutatnak.

    VálaszTörlés
  3. Christina: megdolgoztam érte.

    Dóra? köszi:) Remélem, hamar eljutnak hozzád.

    PuPilla: jaaj, megy az magától is.
    Tessék jönni Könyvhétre, nagyon odaadóan fogok neked ismét segíteni:DD

    VálaszTörlés