2012. július 21., szombat

Bikini (nem a könyv vagy a sziget)

Annyira örülök, hogy találtam egy szép bikinit, hogy muszáj virtuálisan is örülnöm neki - türkizzöld, és nem olyan nagymamás fazonja van, mint amilyen általában a... nagy mellű felül erősebb nőknek gyártanak, el se hiszem, hogy létezik ilyen, az eladó szerint direkt az ilyen alkatúaknak gyártották. Igaz, az ára húzós volt, de a fukar énem kivételesen nem sajnált ennyi pénzt kiadni érte.
Egyébként fürdőruhát utálok a legjobban vásárolni, akinek szinte bármelyik szín, modell, fazon jól áll, az ne írja be, legyen szíves:D Igen, ez olyan női nyávogós post akar lenni, szívesen hallgatom a hasonló panaszokat.




2 megjegyzés:

  1. Milyen ez a fazon? Esetleg kép vagy link hasonlóról? Én is örülnék egy tippnek, elég nehezen találok jó fürdőruhát, viszont ha passzolósat találok, akkor azonnal megveszem. Triumphban járok legtöbbször sikerrel. :)

    VálaszTörlés
  2. Nem tudok képet mutatni, bocsi:$ Nyakban megkötős, a bugyija pedig szimpla. Nem tudom, hogy miben más, mint a mezei bikinik, nekem főleg az anyaga tűnik másnak. Az a baj, hogy kicsi, no name bolt, tehát nem láncolat vagy ilyesmi, de szívesen megkérdezem. Még két darab volt ebből, két kisebb méret.

    VálaszTörlés