2012. szeptember 7., péntek

Érkeznek a svéd boszorkányok!

A Geopen Kiadó folytatja a Vérbe öltözött Annával megkezdett Két hold ifjúsági sorozatát, Kendare Blake szériája mellett A kör című, a svédországi Engelsforsban játszódó regénnyel, amely október 25-én fog megjelenni, természetesen egy trilógia első része.

A borító, gondolom, minden szépségfüggő olvasó figyelmét felkeltette, alatta olvasható a fülszöveg és egy link a könyv traileréhez vezet.


Engelsfors. Egy apró csodás kis város Svédországban, ahol 6 lány épp csak elkezdte a középiskolát. Semmi közös nincs bennük – kivéve hogy mindegyikőjükben ősi ördögi erő lakozik. Az őszi szemeszter csak elkezdődött, amikor egy halott diákot találtak a suli egyik wc-kabinjában. Mindenki öngyilkosságra tippel. Mindenki, leszámítva a hat lányt, akik tudják az igazságot. Egy éjjel, amikor a hold kísértetiesen vörösen borítja be az eget, a lányok találkoznak a parkban. Nem tudják hogyan és miért mentek oda, csak azt tudják, hogy szükségük van egymásra a túléléshez. Azt mondják boszorkák. Egy ősi prófécia állítja, hogy ők a kiválasztottak. Ettől a naptól kezdve a gimiben már élet vagy halál a tét. És a lányoknak még sok mindent meg kell tanulniuk saját erejükről is. Az idő csak fogy. Valami vadászik rájuk, és ha nem ők találják meg előbb és pusztítják el azt, akkor ők halnak meg…
Megnézem a trailert (akkor is, ha már láttam:D)!
További információk a kiadó honlapján, és van már a sorozatnak Facebook-oldala is, folyamatosan frissül.




2 megjegyzés: