2012. szeptember 5., szerda

Ismét lakberendezünk!

Ezúttal könyvespolcokat! Legalább egy kicsit blogkompetens lesz a post:)
(A NokedLíra sablonját szereltem délután és elfáradtam, közben benyomtam idegességemben vagy húsz deka epret, négy Győri Édes csokis kekszet és majd veszek egy viktoriánus stílusú csipkés hálóinget, és abban fogok kísérteni az utcán, és mindenkit megvámolok az utcán. Ha már hálóingben strázsálok, legyen stílusos...)

Elég sok képet összeszedtem, és még nem értem a végére, tehát lehet, hogy lesz még sok egy ilyen post, mindenki készüljön fel a legrosszabbra.

Imádom az ilyen stílusú, régi házakat, érdekes kontrasztot alkot a modern, minimál könyvespolccal. Könnyen lehet, hogy majd szükségem lesz egy ekkora házra...

Kicsit életlen a kép, mert az eredeti nagyon pici, de a lényeg jól látszik: az a fajta kellemesen káoszos polcstílus uralkodik, ami nekem nagyon tetszik (a zseni látja a káoszban a rendet...)

Ilyesmi állapotok uralkodnak nálam, a macskát is beleértve, csak szorozzátok meg... sokkal.

Ez lenyűgözött:) Már csak egy létra kell vagy egy zsiráf.

A titkos ajtó. A legközelebbi falam ilyen színű lesz:P

Maga a szoba elég vénasszonyos, de az a fülke... Odüsszeusz ágyat faragott Pénelopének, az én kedvesem... *sóhaj* olyan gáz vagyok

Nekem jobban tetszenének a polcok ugyanolyan fehér színben, mint a falak és a plafon, de a kivitelezést imádom.

A hülyeség fáj.

Nagyon.

Ez nagyon tetszik, az akut függönyhiány ellenére (uuutálok függönyt mosni, vasalni és aggasztgatni, nem női munka) otthonos érzetet kelt.

Annyira rányomtatnám egy póló hátára:) *csücsörít*


Most pedig eszek még egy kis epret.















4 megjegyzés:

  1. Le vagy maradva, ezek nagy részét már régesrég lementettem az álomház mappámba :-))))

    Light

    VálaszTörlés
  2. A türkiz polcos - fehér falas - barna foteles képet már lementettem én is, hogy ilyet szeretnék, ha egyszer átalakítom a szobámat vagy éppen költözöm - sokszor nézegetem, mert imádom :)

    VálaszTörlés
  3. Light: szégyellem magam:D

    Nikkincs: majd én is szeretnék hasonlót:)

    VálaszTörlés
  4. Kell. Egy. TARDIS-os. Könyvespolc.
    Ennyi.
    (Igazából én annyira sekélyes vagyok, hogyha jönne a Doktor én kapásból bevenném magam a könyvtárába, mert mit számítanak idegen bolygók és az idő minden pontja, ha egyszer van könyvtár? Na jó a bolygónyi könyvtárba elvihetne, azt hiszem már asta nerada mentes.)

    VálaszTörlés