2016. szeptember 20., kedd

A pasim könyvei

Mindig gondolkodtam rajta, hogy kellene írni egy listát a pasim azon könyveiről, amelyek érdekelnek engem, részben a saját kíváncsiságom, részben a "Szerintem neked tetszene"-megjegyzések okán. Az ötletet mindig elvetettem, mert efféle tudatosítás nélkül is rengeteg könyv vár elolvasásra és nem akartam magam pluszban nyomasztani, de legutóbb V. azt mondta, ez a lista őt is érdekelné, úgyhogy összeszedtem pár könyvet - hangsúlyozom, nem tudom, mikor fognak sorra kerülni, az is lehet, hogy soha.



4 megjegyzés:

  1. Roppant lényeges kérdés: hogy csináltad ezt a listát, ezzel a háttérrel? :D
    A Mérgező szülők engem is érdekel. Partvidékiek és Az öreg aki... pedig meg is van. :)
    Jujj Sörgyári capricciót meg tökre szerettem, csak sajnos semmire nem emlékszem belőle. :(

    VálaszTörlés
  2. Letöltöttem a gugliból és egy csontegyszerű képszerkesztővel ráillesztettem a szöveget.:)
    Nekem már csak a Partvidékiek hiányzik a magyar Harris-multiverzumból (a szakácskönyveket kivéve), már csak ezért is szeretném elolvasni.
    Előfordul az ilyesmi.:D

    VálaszTörlés
  3. Ügyi! :)))
    Tényleg? Nekem még van több, ami kimaradt. A Kékszemű vcs-s is idén. :) A szakácskönyvei nem igazán érdekelnek. Partvidékieket, Rúnajeleket, novellást se olvastam még... sőt a csokis barackot sem :O Le vagyok most maradva kicsit.

    VálaszTörlés
  4. A Kékszeműfiú nagyon-nagyon jó, nagyon trükkös. Ha tetszett az Urak és játékosok (és tudom, hogy tetszett), akkor ezt imádni fogod.
    Jaj, a Bársony és keserűmandula elég rossz, sztem nem veszítesz semmit, ha kihagyod. A Rúnajelek is jó, de nagyon más, mint a Dark Harris vagy a gyengédebb könyvei, igazi ifjúsági fantasy. Az emberek képmutatását viszont ugyanolyan jól ábrázolja. Évekbe telt, mire rávettem magam.:D

    VálaszTörlés