2016. szeptember 29., csütörtök

Gebasz a blogspoton?

Néhány hónapja eltűnt az utolsó kommentek kódunk - gondolom, másnak is feltűnt - most meg azt vettem észre, hogy nincs meg az rss alapú bloglistám, de katacitánál meg Pupillánál se látom, Dórinál viszont megvan, gondolom, más modult használ, mint mi.

Dóri, áruld el, melyik blogspot modult használod, légyszi, segíts ki.:) Totál elárvultnak érzem magam, nem tudom, ki mit írt és mikor.

Ui.: Találjátok ki, mikor zárják el a konditeremben a vizet, és mikor robban le a troli! Igen, öt perccel azelőtt, hogy én csatakra izzadva bevonszolom magam az öltözőbe és két megállóval azután, hogy én felszálltam! Ha nem tekerek negyedórát futás után, még szaunázni is lett volna időm, nemhogy zuhanyozni. Ennyit a szorgalma-sportos életmódról.


11 megjegyzés:

  1. lehet ezzel összefüggés? nálunk egy ilyen figyelmeztető üzenet van hetek óta fenn: "2016. szeptember 29-éig a Keresőmező modul csak erről a blogról jelenít meg találatokat, a bejegyzésekben linkelt oldalakról, az internetről vagy a Bloglista és Linklista modulokból származókat nem mutatja."

    VálaszTörlés
  2. a bloglistához nem tudok hozzászólni, ilyenkor mindig az az első, hogy valszeg régi a sablonod, de a kommentekhez tudok adni kódot.

    VálaszTörlés
  3. shizoo: Hát, valószínűleg, de hogy mindez miért van, nem tudom

    Nima: Vicces, pont nemrég nézegettem, hogy le kellene cserélni az egészet, nem ugyanazt variálni.:D
    Megköszönöm, ha átküldöd a kódot.:)

    VálaszTörlés
  4. Nekünk is régi sablonunk van, de működik az rss lista, szóval passz. Lehet frissítettek rajta, vedd ki, tedd be újra, hátha. A keresőmotor elvileg független mindettől ;)

    VálaszTörlés
  5. Nima: Köszi.:)

    Ilweran: Mivel magától eltűnt az enyém, nem tudom kivenni, kénytelen voltam újat írni. De legalább fejből tudom azoknak az url-jét, akiket olvasok.:D

    VálaszTörlés
  6. :o értem (nem értem...)
    Nekem simán ott van a bloglista modul, azt pörgetik az rss feedek. Ha neked nincs és nem tudod újra berakni akkor lehet tényleg elavulta magát a sablon (???)

    VálaszTörlés
  7. Ohh most látom mi történik - nekem az Őket olvasom - bloglista modul. Ezek között vannak blogok amikre a blogspot rendszeres feliratkozás modulján keresztül követek, és vannak egyedi linkek.

    VálaszTörlés
  8. Mi a picsaaa :O Eltűnt nálam is a másik blogos rész :O A recent comments az már jó rég, pedig betettünk másikat is, de már az se működik. Meg nálam Szee-t nem szereti a rendszer, ha ő ír nálam kommentet, nem kapok róla mailt... mindenki másnál igen. Szee-kommentet csak a recent comments widgettel vettem észre, de egy ideje ugye már azzal se... (mondjuk nem is ír mostanában, de nem ez a lényeg :D)
    Nima, nekem is megírod, hogy mi az, meg azt is, hogy hova kell bemásolni pls?

    VálaszTörlés
  9. Na basszus, ha ezt nem olvasom, sose jövök rá. :D
    Egyre több furaság van nekem is a bloggeren, a legújabb agyfasz, hogy ha egy közzétett posztot frissítek valamivel, akkor kétszer lesz ott a szerkesztőmben a poszt, egyszer piszkozatként, egyszer meg a közzétett verzió.
    Egyre inkább gondolkozom amúgy egy migráláson, főleg, hogy látom a másik blog kapcsán, hogy a wordpress mennyivel jobb (főleg a .org, saját domainnel), de az meg azért kicsit bonyolult, kéne hozzá pár szabad nap. :)

    VálaszTörlés
  10. A piszkozatos dolog nálam is előfordult már egyszer-kétszer, de inkább ez, minthogy eltűnjön egy bejegyzés.
    Jaaaj, export... Néha még most is eszembe jut a freeblog, pl. olyan egyszerű volt nemkívánatos személyeket kitiltani.:D Ennyivel jobb a wordpress? Ha esetleg lenne kedved egy blogger-wordpress összehasonlításhoz, kíváncsi lennék a különbségekre.

    VálaszTörlés