2017. december 27., szerda

True Detective 1.

Komoly depressziós-elvonásos tüneteket produkáltam, miután végére értem az első évadnak. Mit fogok ez után nézni? Mit lehet? Ezt miért nem nyújtják öt évadig (mert akkor nem lenne ennyire jó)? 
Matthew McConaughey a lehető legkellemesebb csalódást okozta ever, a vigyorától mindig falnak mentem, dedede annyira jól hozza az önpusztító, zseniális nihilistát, hogy csak azért nem szerettem bele, mert az általa megformált karakter tényleg menthetetlen - tulajdonképpen remekül ellensúlyozzák egymást azzal a tuskó Marty Harttal.

Forrás
:DDD
Forrás


6 megjegyzés:

  1. Pont ugyanezt éreztem, miután végignéztük annak idején. Üres lett az életem nélküle :) A második évad nem is nagyon érdekel, tök más környezet és szereplők, aztán persze lehet, hogy az is élvezhető, csak ezt a louisianai poshadtságot nehéz lehet felülmúlni.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy neked is ennyire tetszik. A lousianiai poshadtság (tök jó kifejezés) már az első komolyabb olvasmányaimban is jelen volt, talán ezért is tetszett annyira. Most a Midnight, Texast kezdtem el, olyan kis langyi, de van benne beszélő macska és tugris alakváltó.:)
      Én véletlenül a 2. évad első részét néztem meg először, nem igazán tetszett.

      Törlés
  2. Én Kata ajánlására kezdtem bele anno és totál rákattantam, de már az intronál éreztem, hogy atyaég, ez valami brutáljó sorozat lesz. A két főszereplő alakítása meg hatalmas. A 2. évadra kíváncsi vagyok, de még nem vitt rá a lélek, pedig szerintem az sem lehet rossz, csak nagyon magasra tették a lécet az elsővel.
    Amúgy jelentem végére értem a Stranger Things 1. évadának (két nap alatt, karácsonykor) :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Khmm, sose tekertem át az intróján, még az is annyira tetszik.:)
      Hihi... remélem, nem szidtál, amikor nagyon körömlerágós rédz volt éppen.:D

      Törlés
  3. Csatlakozom, ez a sorozat olyan érzést nyújt, hogy utána nem igazán tudod, mi lesz képes ha nem is überelni ezt, de legalább utolérni. A második évadot én nem néztem meg, nem vonzott annyira, én is inkább Matthew-t néztem volna még. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az a javaslatom, hogy újrázz vele. Vicomte-nak is tetszik, így kedvemre tapicskolhatok a mindentudó néző szerepében.:D

      Törlés