2012. szeptember 4., kedd

Augusztusi zárás

Most igazából borítós postnak kellene következnie, de pénteken már nem volt időm havi zárást alkotni, és sokak lelkiismeretét meg kell nyugtatnom, hogy nálam sokkal kevesebb könyvet szereztek be.

Sabina Berman: Én, Én, ÉnMichael Cunningham: Az órákRachel Vincent: LélektolvajokKaren Blixen: Ehrengard
Mathias Malzieu: A szív mechanikájaBill Laws: Ötven növény, amely megváltoztatta a történelmetAlessandro Baricco: VértelenülLaura Esquivel: Szeress Mexikóban!
Alastair Reynolds: Napok házaKathleen Grissom: Tölgyfa a dombtetőnPaula Mclain: A párizsi feleségWilliam Somerset Maugham: Karácsony Párizsban
John Sutherland: SikerkönyvekEmily Brontë: Emily Brontë verseiJohn Berendt: Éjfél a jó és a rossz kertjében

Szép mennyiség, valljuk be:)
Az Én, én, ént anyától kaptam ajándékba, A szív mechanikáját és az Ötven növény...-t sztimi53-tól, köszönöm nekik:* Az órák, az Ehrengard, a Vértelenül, a Szeress Mexikóban! (valójában a régi borítós, de annyira taszít, hogy képtelen voltam azt betenni), a Karácsony Párizsban, a Sikerkönyvek és az Éjfél a jó és a rossz kertjében happolt könyvek, jó és rossz tapasztalatok mementói, éppen ezért gondolkodom raja, hogy a Sikerkönyvektől megválok. Az Ehrengardnak, Az óráknak és az Éjfélnek örülök a legjobban:)
A Lélektolvajok ekultos reci, már elolvastam, nem volt nagy durranás. A Napok háza, a Tölgyfa a dombtetőn és A párizsi feleség a Szandis akció eredményei. Régóta vártam ezt a leárazást, nagyon örülök, hogy végre ilyen közel jutottam az elolvasásukhoz, hamarosan sorra is kerülnek. Az Emily Brontë kötet pedig úgy lett, hogy mást és másnak kerestem az antikban, amikor megakadt rajta a szemem, már el is olvastam, korábban idéztem belőle két verset, abszolút nem bántam meg, majd írok a kötetről is.






4 megjegyzés:

  1. Az én lelkiismeretemet sikerült megnyugtatnod :)
    Jó olvasást ezekhez a szépségekhez! :)

    VálaszTörlés
  2. Milyen szépen egymás mellé pakolgattad őket ( :D )
    Ez mind jó könyv.

    VálaszTörlés
  3. Nálam több könyv van, úgyhogy ezt a hónapot én nyertem. :D

    VálaszTörlés
  4. Nikkincs: mondtam én:)
    Köszi:)) Elkezdted A szív mechanikáját, tetszik:))

    Zenka: ha ütök közéjük egy space-t, szétesik az egész, azért lettek így összenyomorintva.
    Hát, a Lélektolvajok nem olyan jó, már tovább is adtam.

    Christina: jaj, nem bánom én azt:)) De nagyrészt rukkolások a tieid, én meg négyet vettem.

    VálaszTörlés