2016. augusztus 24., szerda

Álom

A múlt éjszaka azt álmodtam, hogy ez edzőcuccom egy férfi öltözőben maradt, amihez egy New Yorker-bolton keresztül vezetett az út egy ismeretlen plázában. Az üzletben anyával (!) nézegettünk egy pirosas sportos szoknyát, ami 9120 Ft-ba került, akciós volt, de kiderült, hogy csak hatszázvalahány forint a kedvezmény és ezért méltatlankodtunk. A következő snittben megtaláltam az edzőcuccom, ballagok ki a New Yorkeren keresztül, aztán eszembe jut, hogy a pláza sugárfertőzött terület, ezáltal a ruhámnak is annyi, meg hát nekem is. Ennek ellenére tök nyugodtan sétáltam kifelé. Nagyon örültem, hogy 6:40-kor szólt az ébresztő.

A bizarrságán felül az a vicces ebben az álomban, hogy teljesen reális, hétköznapi elemekből rakta össze a tudatalattim - ellentétben egy korábbival, amiben a pasimat zöld-piros, kanyargó tetoválások borították, úgy nézett ki, mint egy törzsfőnök -; a Csernobili imát olvasom, az edzőteremben nem üzemel a női zuhanyzó felújítás miatt, vennem kellene pár őszi cuccot és eszembe jutott az elmúlt napokban, hogy a New Yorkerbe is be kellene nézni, és a könyv olvasása közben átfutott az agyamon, hogy a rengeteg rákos megbetegedésnek lehet-e ehhez köze (beugrott a tömérdek ember a folyosókon, nekünk általában alig jutott ülőhely, aztán előjött az a jellegzetes szag, amit csak ott éreztem, nem tudom, hogy fertőtlenítőszer volt-e - és az agyam itt lecsapta a biztosítékot, ahogy szokta), meg nemrég volt anya névnapja.


1 megjegyzés:

  1. "aztán eszembe jut, hogy a pláza sugárfertőzött terület" innentől olyan, mint egy jobban sikerült pilotban a cselekményt bevezető fordulat a főcím után :D

    VálaszTörlés