2017. december 13., szerda

A pillanat

Kicsivel több, mint két évvel a költözés után jött el az a történelmi pillanat, amikor elkezdhetem visszahordani a könyveket a családi házba, mert a lakásunkban már tényleg, fullra megteltek a polcok.

Van még némi hely a WC-ben:D, a spájzban (főleg, ha megnyirbálom az üveggyűjteményem) és esetleg a folyosói ruhásszekrényben, de ezekkel a dugihelyekkel az a probléma, hogy táptalajt képeznek az Elszabadult Káosznak, amit én szívből utálok.
Persze, az lenne a legjobb, ha néhányat el tudnék adni, de A mágikus gondolatok évének vagy a Majd' kibújunk a bőrünkből címűnek az életben nem lesz új gazdája.

3 megjegyzés:

  1. Maximálisan átérzem a problémát, most, hogy egyik szobából a másikba költöztünk, rájöttem, hogy ettől még nem lett több hely, és bár elférne talán még egy könyvespolc, csakazértsem akarok újat, inkább tök jó lenne megválni néhány polcsornyi könyvtől. Az eladogatás meg nagyon lassan megy (de legalább megy), meg idén már alig került hozzám könyv, abból is eladtam párat.
    Szóval éljen soká a Városi Könyvtár! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, SZEGÉNY Lajost átraktátok a kisebbik szobába! Bocsi, ezen azóta is nevetek.:))
      Nekünk még van egy üres polcunk, de az a falra van felszerelve és nem pakolhatom rá a böhömöket, csak kis DV-k mehetnek rá. És így is több polcra már a beköltözés után dupla sorba kellett rakni a könyveket.
      Nálam sajna nem nagyon megy az eladás, megbeszéljük, elhurcolom Debrecenből Pestre, írok neki és semmi válasz. Vagy kérdezi, hogy Pesten belül hol lenne jó, mondom, 2-es metró vonala, belváros, Örs, de rugalmas vagyok és semmi reakció. Azért Nagytétényig nem buszozok el 1000 Ft-ért...
      Majd én is megrohamozom a könyvtárat, hogy szeretnék nekik ajándékozni (felőlem ki is rakhatják őket az ingyen elvihető polcra).:)

      Törlés
    2. Egyenesen becsempészed a könyvtárba őket. XD

      Törlés