2016. március 1., kedd

Megint a pontok

1. Kívánság: tulajdonképpen azt szeretném, ha Könyvfesztivál lenne ÉS kellemes, meleg idő; vennénk sok-sok könyvet, a nagy fáradalmakat a Millenáris füvén heverészve pihennénk ki, aztán este, amíg nem kezdünk fázni, beülnénk a Samu presszóba, ahol a melegszendvics tulajdonképpen borzalmas, de ez senkit nem izgat, mert muszáj azon röhögni, hogy A Jég és Tűz Dala alternatív fantasy-e, hát még A Dűne. Vagy a Star Wars.

2. Nekiálltam takarítani a szerkesztőben és sorra törlöm ki az özönvíz előtti, freeblogról átmentett postokat. Vannak elég szörnyűek - azt hiszem, erre mondanám ma, hogy idegesítően tinilányos. De olyan is van, amikor cuki vagyok, pl. "mindkét blogomra esküszöm". Megtaláltam az első, a 2007-es olvasás idejéből származó postot Az időutazó feleségéről, afféle időutazó összehasonlításként kitehetném egyben a két írást.

3. Ennek örömére gyártottam egy új piszkozatot, "Utálom" címmel, az idegesítő, ám kommentár nélkül hagyott hülyeségeket szedtem pontokba, de aligha rakom ki.:D




4 megjegyzés:

  1. Az 1. ponttal teljesen, 100%-osan egyetértek, Könyvfesztet nekünk! :)

    VálaszTörlés
  2. Pont az kéne még nekem, két hónappal előrehozott könyvfesztivál :P

    VálaszTörlés
  3. Könyvfeszt feelingre én, napsütéses könyvharácsolásra én is vevő vagyok most :)
    Na, szerintem Az a 2007-es poszt volt az, amikor Rád és a blogodra találtam és Az időutazó feleségét akkor vettem meg magamnak, persze főleg annak köszönhetően amit írtál róla :)

    VálaszTörlés
  4. Nita: még sokat kell várni... Csak hogy Blackett megnyugodjon.:)

    Nikkincs: Igen nagylelkűen megbíztál bennem.:))

    VálaszTörlés