2016. március 25., péntek

Nem, én nem figyeltem

Nagy ritkán átpörgetek néhány előjegyzési listát, de a legtöbb engem érdeklő regény általában blogbejegyzések vagy molyos karc formájában jön szembe.
Nem is tudom, ez eddig hogy maradt ki, a kiadó helyében szanaszét reklámoznám. Az első idei könyv, aminek a megjelenésétől endorfinhullám önt el:

Lionel Shriver: Nagytestvér

Nimánál láttam. Első izgalmamban el se olvastam a fülszöveget, de nem is érdekel, Shriver írta, ennyi a lényeg. A kiadó honlapján elő lehet rendelni.
Nagy örömömre a Beszélnünk kell Kevinről-nek pedig lesz új kiadása. A dizájn igazodik a Születésnap után stílusához, ami talán azt jelzi, hogy a kiadónak hosszú távú tervei vannak a szerzővel (figyelitek a logikámat?), és minden, minden írását ki fogják adni magyarul. Nyam-nyam. Az idei Könyvfeszt megint arról fog szólni, hogy letarolom a Gabo standját (új Rowling-krimi, Rengeteg, Tizenegyes állomás, Torzók, és érdekel A holtak küldöttei, az Égtörés és a Rendíthetetlen, bár utóbbiak beszerzését a kedves vállalhatná).


3 megjegyzés:

  1. Tök jó ez a borító! :) Hehe, én is Nimától tudtam meg... de nekem megvan angolul (és sajnos annak nem ilyen a borítója)
    Úristen, le fogod rabolni a Gabo-standot! :D

    VálaszTörlés
  2. Na majd együtt rárabolhatunk a Gabo-standra, nekem is kelleni fog egy-két dolog. :)

    VálaszTörlés
  3. Pilla: de a tartalom nem változik.;)
    Nita: Az szép lesz!

    VálaszTörlés