2016. június 15., szerda

Azt hinnéd, hogy nincs lejjebb

Pedig igen. Éljen az agymosás és ugyanazok az előítéletek, csak a másik oldalról.



5 megjegyzés:

  1. Ha a másik oldal az én kommentem, akkor az nem előítélet, hanem tapasztalat. Ha pedig mondanivalód van a számomra a kommentem kapcsán, akkor mondd, és ne ilyen alattomos módon puffogj, esélyt sem adva a másiknak, hogy érveljen, vagy kifejtse az álláspontját.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Vissza kellett olvasnom Makitra postját és a kapcsolódó molyos dolgokat, mert hirtelen nem tudtam, miről van szó.:) Nekem a szépirodalom lekicsinylése volt az irritáló, ill. a kiadó hozzáállása ebben a kiadványban. Fogalmam sincs, honnan vetted, hogy ellened irányult az az egy mondat.

      Törlés
  2. Ez esetben megkövetlek és bocsánatot kérek, azt hittem az előítéletes másik oldal alatt a kommentemet értetted, amiben a KMK-ról írtam. Ne haragudj, nem akartalak így letámadni, csak tényleg teljesen úgy jött le, hogy ez rám vonatkozik. Erre a posztodra is csak véletlenül bukkantam ennyi idő után, teljesen mást kerestem. Még egyszer elnézést kérek, remélem, nem haragszol!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem igazán értem a logikáját, miért gondoltad, hogy téged támadlak - remélem, anno mindenkinek átment, hogy a KMK hozzáállásával van a bajom (aki ismer, annak biztosan). :) De ez legyen a legnagyobb baj.

      Törlés
    2. Onnan gondoltam, hogy az agymosás rész a KMK-ra vonatkozik, a másik oldal, az előítéletes pedig rám, mert elég nyersen és sarkosan nyilvánítottam véleményt a kommentemben a kiadóról, ami előítéletesnek tűnhet.

      Nekem ebből a nyúlfarknyi bejegyzésből nem jön át, hogy mit értesz másik, előítéletes oldala alatt, ezért gondoltam, hogy az én kommentem az.

      Törlés