2015. október 8., csütörtök

MPTK* filozófia

Hosszú tapasztalások után egyet kell értenem Nokedlivel, miszerint a málnás piskótatallér a legfinomabb. Ez tőlem, az eperfüggő epermániás eperfanatikustól nagy szó, de az igazság kemény dolog.
Ennek fényében elmesélem, hogy ma mekkora edzést csaptam: belibegtem a terembe, a lány már ütötte be a nevemet (ill. a pasim nevét - nagyon vicces dolgok szoktak ebből születni), de gyorsan leintettem, kértem egy banános fehérjeport, hazacaplattam, most pedig nagyon kevés választ el attól, hogy felfaljak egy egész doboz málnás piskótatallért. Olyan fitt vagyok, hogy a szúnyog lepattan rólam.

* Málnás Piskótatallér Klub. Azt hittétek, hogy valami magánegyetemi karról lesz szó, mi?


17 megjegyzés:

  1. Egyetértek, és ezért kérem felvételemet azonnali jelleggel a klubba :D

    VálaszTörlés
  2. a málna minden helyzetben az eper felett áll, nem is kétséges.

    VálaszTörlés
  3. Pilla: a legnagyobb örömmel.:)

    Nima: :D Alapvetően eperfanatik vagyok, de ezúttal hajlandó vagyok kivételt tenni.

    VálaszTörlés
  4. Amadea, megértelek az eperrel kapcsolatban. anyósom isteni epres piskótát tud csinálni, az málnával nem menne. meg egy csomó mindent lehet vele kezdeni.
    de a málna, az illata, az íze, óóó...

    VálaszTörlés
  5. Óóóhhh, ne kínozz...:)
    Én gyakorlatilag minden gyümölcsöt szeretek (tegnapelőtt vettem két sharont, egy gránátalmát, pár mandarint, és felfaltuk őket, főleg én. Rohadt drága volt, de nem tudtam nekik ellenállni), nehezen tudok kedvencet megnevezni, de az eper különösen kedves a szívemnek (meg a számnak...). De imádom a málnát is, a bogyós gyümölcsök fej-fej mellett vannak.:)

    VálaszTörlés
  6. Én is imádom a gyümölcsöket, viszont az epres cuccokkal általában bajom van, mármint aminek állítólag eperíze vagy illata van, és nem valódi eperrel van, az mind olyan mű... :S
    A málna ebből a szempontból jobb, még szintetikusan is :D
    Mi mangót ettünk, isteni volt és jó érett. :) A sárkánygyömülcsöt kóstoltad már? Nagyon izgi, de kár, hogy kissé vízízű. :/

    VálaszTörlés
  7. Jah, olyanokat nem eszek.
    Még nem, azt se tudom, hogy néz ki, de nagyon szép neve van... És te a datolyaszilvát/sharont/hurmát? Kicsit a sárgadinnyére hajaz az íze, de nekem nagyon bejön.

    VálaszTörlés
  8. Ahhh, málna <3 a málna nekem egy falat gyerekkor, bárhol, bármikor :)
    Az eperrel az a legnagyobb baj, amit Pupi is írt, hogy mesterséges cuccokból utánozhatatlan az íze. Kb bármi finomabb műanyagból, mint az eper :)))
    Datolyaszilvát én is imádom! Meg a mangót, nyami...

    VálaszTörlés
  9. :D Imádom a mozaikszavas klubokat, amikben Nokedlíra részt vesz vagy alapít.A múltkor én is felvételt nyertem a klubba. ;)

    VálaszTörlés
  10. Ilweran: jah, kérem, én a gyümölcsökről beszélek, nem a műízű kajákról.:)
    Éljen a sharon!

    Thymi: micsoda illusztris személy van körünkben!:))

    VálaszTörlés
  11. Értem én, de hát gondolod, hogy a piskótatallér látott valaha gyümölcsöt? :)))
    Arra mondtam hogy a műizékben kb minden jobb az epernél mert azt nem lehet utánozni ;)

    VálaszTörlés
  12. Ájj, elvetted az illúziómat!:)) Annak epresben sincs annyira műíze, én müzlinél meg csokinál jártam úgy, hogy totál szintetikusnak éreztem... meg az áfonyások szoktak iszonyatosak lenni.

    VálaszTörlés
  13. Bocsi :)))
    Meg a banánosok. A retró banán alakú csokin kívül azt senki nem tudja igazán banánízűre csinálni. Legrosszabbak a joghurtok, brrr...

    VálaszTörlés
  14. Na én meg datolyaszilvát nem ettem még :) De pótolni fogom! :)

    VálaszTörlés
  15. Voltam pár napja a sparban, megláttam a málnás piskótatallért... eszembe jutott ez a poszt, aztán szólottam, hogy egye fene, és megvettem :D tényleg nagyon fincsi :)

    VálaszTörlés
  16. Pilla: feltétlenül kóstolj meg egyet, mi imádjuk. Kicsit a sárgadinnyére hajaz az íze, de sokkal lédúsabb - mondja az, aki nem szereti amúgy a sárgadinnyét.:)

    Beáta: örülök, hogy ízlett.:D

    VálaszTörlés