2016. május 4., szerda

Baráth Katalin új regénye

Könyvhétre érkezik az Arkangyal éjjel, ami kortárs krimi, és a kiadó szerint Baráth Kati eddigi legjobb regénye. Az írónő a blogján mindennap elárul egy mondatot a könyvről.Nem szeretnék akkora tombolást csapni a Könyvhéten, mint a Könyvfeszten, de ez rajta lesz a listámon.:) Örülök, hogy Kati nem skatulyázta be magát a biztos sikert jelentő Dávid Veron-sorozatba és van mersze új irányba haladni. (Ez nem azt jelenti, hogy nem olvasnék örömmel egy újabb ókanizsai krimináliáról, a szemtelen Veronról és az isteni Remete Pistáról, ne értsétek félre.)

11 megjegyzés:

 1. De jó lett a borító! Ezeket az ajánló egy mondatokat mindig olvasom és már nagyon kíváncsi vagyok a könyvre, nálam is biztos pont lesz a vásárlások között!

  VálaszTörlés
 2. Konfettieső! :) A Career of Evil meg az új Peter Grant mellett ez is biztos beszerzés lesz a könyvhetes megjelenések között. :)

  VálaszTörlés
 3. Én hideglelést kapok ettől a borítótól de a könyv természetesen kötelező darab :)

  VálaszTörlés
 4. Mikor először láttam, el sem akartam hinni :O egyből az az angyalos sorozat jutott eszembe. hát nagyon kíváncsi vagyok :)

  VálaszTörlés
 5. Yeees! Itt is örömködöm :) Nálam is beszerzésre kerül, úgy mint Katánál a Galbraith-regény mellett (ha az addigra kijön) :)

  VálaszTörlés
 6. a könyv nagyon érdekel, de ez a borító...eh.

  VálaszTörlés
 7. Nekem a betűtípus nem tetszik annyira rajta, egyébként tök jó borító szerintem. :) És nagyon várom, tuti olvasni fogom! :D

  VálaszTörlés
 8. Nekem se tetszik a borító, a címmel se vagyok kibékülve, de nem én vagyok az anyja.:)
  Katacita: a Career of Evilért engem már esz a fene, de nagyon.:)

  VálaszTörlés
 9. Ez nálam is kötelezően beszerzendő. :)

  VálaszTörlés
 10. Őszintén sajnálom, hogy nem tetszik a külcsín, és tudom, az se vigasztal senkit, ha aszondom, mindennek megvan a jól megfontolt oka. Azért remélem, a belbecs majd kárpótol.
  (És továbbra is nagyon jólesik a törődés 😘 )

  VálaszTörlés
 11. Nita: Helyes!:)

  Pikszi: Majd, ha olvassuk, átértékelődhet a borító.:) A belbecs értékében senki nem kételkedik szerintem a kommentelők közül.

  VálaszTörlés