2014. október 27., hétfő

A reggeli nem normális tevékenységem

Nyugtassatok meg, hogy nemcsak én vagyok olyan konzumidióta, aki házilag, gyerekeknek való ollóval nyirbálja a frufruját.
Kellene keresnem egy normális pesti fodrászt, de van egy olyan érzésem, hogy körberöhögnének, ha azzal toppannék be, hogy izé, nekem csak elöl kellene pár millimétert levágni a hajamból.

Ja, és reggel a hálóingemre húzott férfi pizsamafelsőben, félig kómásan sepertem fel előttünk a dzsuvás folyosót.

Update: és ki olyan ügyes, aki végigcsörtet a fél Árkádon egy felmosónyéllel meg a 11 kilós hátizsákkal? Igazán nem értem, miért néztek akkorát a Naillandnél. Háztartást is kell vezetni, na.




17 megjegyzés:

  1. Nekem olyan gyorsan nő a hajam, hogy rendszeresen magamnak vágom a frufrumat :D (meg is látszik, höhö) Azt nem mondom, hogy gyerekollóval, de totálisan házilag :D

    VálaszTörlés
  2. Amúgy vannak rendes fodrászok, az utcáról is bemehetsz és akár ingyen is levágja 1 perc alatt. Csak próbálkozni kell :D

    VálaszTörlés
  3. Én is szoktam magamnak vagdosni, épp most értem haza a fodrásztól amúgy, aki a múltkor megdicsérte, hogy egész jól levágtam magamnak a frufrumat :D

    VálaszTörlés
  4. szeee: megnyugodtam.:) Az enyém is gyorsan nő, főleg ez a kis szar elöl.
    Igen, tudom, az enyém is ilyen Debrecenben, de próbáljam végig Pest összes fodrászát?:D Lécci vágd le a frufrum, nem árt, ha ingyér'?:DD

    theodora: már belejöttél.:D

    VálaszTörlés
  5. Én neki nem állnék házilag, két-három havonta járok fodrászhoz és akkor átvágatom az egészet. Tavasszal találtam egy jó fodrászt aki tudja is mennyi az az egy centi, úgyhogy attól sem kell félnem, hogy a derékig érő hajam egyszer csak elfogy. Az előző sznob fodrászom mindig hónapokkal visszavetette a hajnövesztési próbálkozásaimat.

    VálaszTörlés
  6. Zsófi: a jó fodrász tényleg kincs. Sajna nekem csak Debrecenben van és macerás összeegyeztetni, hogy akkor legyen szabad időpontja, amikor otthon vagyok és ráérek.
    Nekem is volt olyan, hogy sokkal többet vágtak le, mint kellett volna. Régen nekem is derékig ért, elég sok fodrász nem szerette, mindig azt akarták, hogy vágjuk le min. a felét. Grr.

    VálaszTörlés
  7. Megragadom a lényeget: vettél valamit a Naillendnél? :))

    VálaszTörlés
  8. Nita: :DD Nem, de mindjárt írok neked pü-t ezzel kapcsolatban.

    VálaszTörlés
  9. Mostani fodrászom haja hosszabb mint ez enyém, ez a titok nyitja. :D

    VálaszTörlés
  10. :D másét nem merem bevállalni, az tuti :D
    amúgy nem tudom a tiéd milyen, de nekem ferdén kell vágni, és mivel nem egyenes, úgy valahogy könnyebb elkendőzni, ha kicsit bénázok :P a lányomnak régebben, amikor még volt frufruja, vágtam egyeneset, hát abban annyira nem remekeltem...

    VálaszTörlés
  11. Update :) engem totál marslakónak néztek a buszon, amikor seprűvel meg felmosónyéllel caplattam haza, ugyanez jutott eszembe, hogy dehát basszus, az ilyesmit is be kell szerezni valahol :)))
    Amíg volt frufrum, rendszeresen magamnak nyírtam, ami azért vicc, mert göndörödős hajam van, kicsitimi meg hogy vágja? vizesen kihúz addig ameddig kéne érjen, nyissz, aztán sikoltozós hiszti hogy már megint felugrott és a homlokomon egy kb. két centis kunkor díszeleg... anyám, hogy néztem ki egész kamaszkoromban :D
    Aztán megszűnt a frufru :) most meg már hozzá nem nyúlnék a hajamhoz, tudom, hogy csak bénáznék...

    VálaszTörlés
  12. Zsófi: szóval hosszú hajú fodrászt kell keresni, értem.:)

    szeee: nekem is ferde:D Csak a végét nyirbáltam meg, hogy ne lógjon bele a szemembe. De tkp. ezzel elvagyok, sztem max a fodrásznak tűnne fel, hogy mit műveltem.

    Ilweran: hát ja, és nincs mindenkinek kocsija.
    Nekem gyerekkoromban volt utoljára frufrum (egyenes, sűrű), utána lenövesztettem (kislányoknál valamiért így szokták), de mivel kicsi a szemem, és ahhoz képest magas a homlokom, kell a frufru és kész. Az egész hajamnak meg jobb, ha legalább néhány tincs az arcom körül csapkod.
    Juuj.:) És mire megnő az a kis izé... én a szemöldökömmel műveltem borzalmas dolgokat.:D De a hajamat is nyírogattam, totál összevissza. Nagyon sokáig derékig érő hajam volt, csak copfban lehetett hordani, szörnyen állt. Anya meg nem engedte, hogy levágassam, ezért lenyestem belőle magamnak itt-ott. Fujj.

    VálaszTörlés
  13. Am: na, akkor csak nem olyan gáz az a frufru...:) nekem is kicsi a szemem és magas a homlokom :D
    amúgy én régen tépett, lépcsős hajat is vágtam magamnak youtube video alapján. azóta hordom összefogva :D á, nem... abban is az a jó, hogy nem annyira látszik, ha elszúrod :)

    VálaszTörlés
  14. Minden év elején felírom az új naptáramba, hogy "nem vágatok frufrut, mert sok vele a macera". Amíg nem nézek New Girlt, addig nincs is baj, de Zooey Dechanel előhozza bennem a vágyat (persze sose fog senkinek olyan jól állni a frufru, mint neki, főleg nem nekem:D)

    VálaszTörlés
  15. szeee: ugye, micsoda előnyes arcszerkezetünk van?:)
    Nekem is volt lépcsős-tépett (fodrász által), de nagyon elhanyagolt fejem volt tőle, mert "bentebb" göndör a hajam, de van vagy két szögegyenes tincs is. A többi meg finoman hullámos. Na, a lépcsőzetes vágástól még jobban összeugrottak a göndörödők, csak akkor nézett ki jól, ha a fodrász szépen kivasalta (magamnak nem tudom olyan jól megcsinálni, meg nem akarom hetente kínozni a hajam). Azóta sima egyenes, kivétel a lépcsőzetes frufru. Szeretnék valami fazont, de egyelőre nem találtam ki semmit.

    katacita: :D mintha rémlene egy régi képed, amin fekete hajad van és egyenes frufrud, sztem tök jól állt.

    VálaszTörlés
  16. Köszönöm, azt a képet én is szeretem, de akkor még fiatal voltam és bohó. :D

    VálaszTörlés
  17. Mert már olyan öreg vagy mi? Tiszta közbotrány lenne, ha frufrut növesztenél, így, a hetvenhez közel.:DD

    VálaszTörlés