2014. augusztus 5., kedd

Béna

Azon, gondolom, senki nem lepődik meg, hogy a dm-ben körülrajongtam a Balea epres tusfürdőjét és őt hoztam magammal, ráadásul 270 Ft volt.

Jobban meggondolva, azon se igen lepődik meg senki, hogy az edzőterem zuhanyzójában elejtettem a flakont, és némi rózsaszín enyőke kiömlött.
Remélem, legalább eperillatom lett.

Ui.: a Borzaszappan csokis-narancsos szappana annyira nem jött be (régen írtam, hogy a teafaolajas nagyon), de a kamillás-kakukkfüves király, egyáltalán nem szárítja a bőröm, hanem puha és ruganyos lesz. Fűszerillatom, az van.:)

7 megjegyzés:

  1. A fűszerillat fincsi :) A Balea tusik között meg vannak nagyon jók, csak túl nagy a kínálat! :D

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Én is most ilyen Baleásat használok, de épp pár napja esett le h engem/mindenkit átvertek a palánkon - volt egy akció h ha 3at vettél, akkor db-ja 300 ft. Most meg 270, rendes ára 300. ehhhh.
    (Borzszappannak olvastam, gondolkoztam de fura név :D)

    VálaszTörlés
  4. Én Balea dinnyeszagot hagyok magam után a tusolóban edzés után. Inkább itt válaszolok, mint az előző bjútiposztodnál. Funkcionális köredzésre járok ahol van minden, mint egy búcsúban. Főként core-train, TRX és a saját testsúlyos edzés keveréke, ahol néhány eszközzel: fitball, különböző súlyzók (egy-két kezes) gumikötelek, step padok segítségével gyötörjük habtestünket.. Minden állomáson 1-2 ember dolgozik, aztán haladunk tovább míg körbe nem érünk és jól megdolgoztatjuk az összes izmot. (6-8 különböző állomás van ált egy óra alatt) Egy állomáson 1-2 ember van egyszerre, aztán megyünk tovább míg körbe nem érünk. Szóval ez a köredzés. Az edző csaj nagyon aranyos, imádom, úgyhogy ha óra végére szarrá is izzadok, és remegnek a végtagjaim akkor is mosolygunk :) Egyébként látom a hatását, így fél év után, és tök jó. Hajrá neked is, terembe én is mennék, de én magamtól nem csinálom, ha nincs aki mondja, és személyi edzőt fogadni kicsit luxus manapság. Marad a lustaság, és a fél(kondi) egészség.

    VálaszTörlés
  5. Ez a csokis-narancsos dolog szappanban olyan fura nekem... valahogy olyan "ragacsos" képzetet kelt. Van egy csokis-kakaóvajas testápoló tömböm, ami elvileg remek puha bőrt eredményez, csak éppen órákig tart, amíg beszívódik és addig mindenhez hozzáragadok...

    VálaszTörlés
  6. katacita: ha a bőrömnek is tetszeni fog (mondjuk, nem szárítja ki), akkor majd több illatot kipróbálok. Mondjuk ezt csak edzés után használom, mert fura lenne zacsiba csomagolt szappant vinni.:D

    Theodora: hát, én nem vennék egyszerre három tusfürdőt, mert ha nem tetszik/nem jó, mit csinálok vele?:D
    (Tőlem kutyafüle is lehet a nevük, amíg jók a szappanok, az árak és van személyes átvétel.)

    zakkant: ó, a dinnye, az is jó.:)
    Ez neked félkondi meg félegészség?! Bele is pusztulnék a te edzésedbe.:D

    blackett: hát nekem pont szárított egy kicsit.:)
    Ó, a kakaóvajjal pedig szemeztem... utálom, ha ragadok, ezért szoktam lefekvés előtt kenegetni magam.

    VálaszTörlés
  7. Nekem is van most Balea tusfürdőm, valami limitált csillaggyümölcsös illatú, szeretem. :)

    VálaszTörlés