2017. október 28., szombat

Mitchell és a kérdőjelek

Tegnap éjszaka fedeztem fel, hogy újra kiadják a Szellemírókat - méghozzá a Cartaphilus, amely kiadó aktivitása az utóbbi időkben egy szobanövényével vetekszik, azt hittem, szép csendben eltűnt egy fekete lyukban (sajnos).
Mit jelent vajon ez a kiadás? A Felhőatlasz meglovagolásához túl kései - 2012-ben jelent meg -, kiadófeltámasztásnak nem elég bombasztikus. Nagyon szeretném, ha az életműkiadás vágyálom-verzió lenne az igaz. A kiadó honlapján az előrendelhető könyvek menüpontja üres, ami nem túl biztató.

A könyv a Moly szerint október 30-án jelenik meg, a Librinél november 3-ára van kiírva, az ára 3490 Ft lesz.11 megjegyzés:

 1. De jó! Antikváriumtól elkezdve Rukkolán keresztül mindenhol kerestem ezt a könyvet. Remélem, nem csak kamu.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nem tudom, fenn vagy-e a Molyon, ott elvileg van eladó példány. Vagy kutakodj a Vaterán (én ott vettem a két Mansfieldet, sehol máshol nem voltak) vagy a Jófogáson, ha eddig nem voltak meg. Ajánlom a konyvar.hu könyvkeresőt, az egyszerre keres sok boltban-antikváriumban, nem kell a Google-t átnyálazni hozzá.
   De megértem, ha inkább ez a szép, új kiadás érdekel.:) Biztos meg fog jelenni, ok nélkül csak nem szerepelne közeli megjelenéssel egy honlapon...

   Törlés
  2. Molyon nem vagyok. Mondjuk, bevallom, egy ideje leálltam a keresésével, és a bejegyzésed hívta fel rá a figyelmemet, szóval köszi. :)

   Inkább megvárom már az újat, ha tényleg lesz. :))) A kamut inkább úgy értettem, hogy csúsztatják hónapokig, mint ezer más esetben. Nem mintha nem érne rá, ha már ennyit vártam. :D

   Törlés
  3. Szívesen.:)
   Értem... sajnos ez előfordulhat, bár a 11.03. elég közel van, emiatt remélem, hogy tényleg megjelenik. Ha nem, szólj és segíthetek tető alá hozni a molyos vételt.

   Törlés
  4. Köszi előre is. :) Mennyiért adja?

   Néztem Librin, van antikvár példány, 4500-7990-ért. Na, ne! :D

   Törlés
  5. 1900 Ft, azt írja, jó állapotú. Pesti az illető, de csomagautomatával feladja, ha kell.
   2015-ben rakta fel a könyvet eladásra.

   Törlés
  6. :O Basszus, hogy én ezt nem láttam korábban!

   Na, mindegy, most már azt hiszem, megvárom az újat. :)

   Törlés
 2. Ez remek hír! David Mitchell az egyik legfontosabb kortárs angol nyelvű író. Hátha egyúttal kiadják a Thousand Autumns of Jacob de Zoet c. hagyományosabb stílusú regényét is, amely az egyik leggyönyörűbb könyv, amit olvastam. Fordító legyen a talpán, aki lefordítja!

  VálaszTörlés
 3. Azért halódik szerintem a kiadó, mert Alexandrás...
  Jól látom, hogy nem működik a follow by email funkciód?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen, így van.
   Fú, nem tudom, sose foglalkoztam vele, megnézem, tudok-e valamit kezdeni vele.

   Törlés
 4. Most már igazán illene ezt a könyvet elolvasnom. :)

  VálaszTörlés