2012. március 23., péntek

Az a helyzet,

hogy már meg begyulladt a szemem és kezd fájni a torkom, ráadásul Ammaniti új regénye is bekerült az akcióba, ezért extra morcos vagyok.

2 megjegyzés:

 1. én is morcos vagyok. 6-kor ébredtem, mert miért ne, nem tudtam vissza aludni. Levittem a jelenlegi kutát sétálni (aki alig hajlandó sétálni), mosogattam, de még ki kell takarítanom a konyhát, a mosdót és a táplálékot is elő kéne készíteni, mert jönnek barátok látogatóba (ez a jó rész az egészben). Na, és még boltba is kéne menni, mert hiányzik ez-az, de a kuta nyüszíteni fog, mert szobatárs durmol, így nem látja a lelkem, hogy igenis van vele valaki.
  Tudom, hogy ebből egy betü sem érdekel, de legalább kipanszkodtam magam :))
  Sok teát neked, szemre sajnos nem tudom mit kéne, te biztosan okosabb vagy. Fene vigye, vedd meg a könyvet, ha nem csillagászati az ára, aztán böjtölsz máson.
  Elnézést a hosszú hablatyért :)

  VálaszTörlés
 2. Az nagyon rossz -.- Én 300-tól szoktam visszafelé számolni, száz környékén általában sikerül visszaaludni:D
  Hogyhogy, lusta, vagy nem szereti a pórázt?:)
  Jaaj, ne mondj már ilyet, nem lehet mindig könyvekről beszélgetni:) A postomnak marhára nem volt köze a könyvekhez, és ahogy a mellékelt ábra mutatja, téged kivéve senkit nem érdekel a rinyálásom:D Úgyh nyugodtan panaszkodd ki magad:)
  Hát szemcsepp meg kenőcs, utóbbitól totál vaksi leszek és cseszik lohadni ez a vacak, grr.
  Azért imádom ezt az akciót, mert 40%-os, és a majdnem fél árat vétek kihagyni, és ez az egy kiadó, aminél extra bűnnek tartom az ellenállást:)
  Nyugi máááár:))

  VálaszTörlés