2012. március 29., csütörtök

Örülés

Nagyon izgultam a Kísértés Rt. megjelenése előtt, hogy vajon olyan népszerűségre tesz-e szert, amelyet megérdemel - (nagyot, nagyon és sokat) hiszen egy fiatal, magyar írónő első regényéről van szó, amely egy jó, ám kicsi kiadónál jelent meg -, vagy pedig elfeledett, exkluzív kultuszkönyvvé válik, ezért is próbáltam segíteni a könyv népszerűsítésében, már amennyire egy blogger segíthet ebben, és úgy, hogy ne váljon tolakodóvá, arcba nyomássá a reklámozás.
Nos, Imre Viktória Anna "befutott"; másik gyermeke, Az Őrült Hold alatt nemhogy megjelenik, de az Ulpius fogja kiadni, és ez a kiadó az, ami reklám szempontjából olyan agresszív, mint ötven kiéhezett csivava. Végre egy könyvvel lesz kiplakátolva fél Budapest és az összes könyvesbolt, ami megérdemli [természetesen ez is szubjektív, de egy blog erről szól].
Megjelenés: 2012. május, de azt is tudjuk az Ulpiusról, hogy megjelenés tekintetében rapszodikus (megbízhatatlan), úgyhogy várjunk türelemmel. Elvileg az új Zafón is akkor jön, alig várom, hogy legyen 1+1 akció, úgy megveszem ezt a két könyvet, mint a sitty.

A borító változni fog, de azért kiplakátolom ide:



5 megjegyzés:

  1. változni fog a borító?? nemár. ez olyan jó.:(
    én vasárnap vettem észre, hogy meg fog jelenni.:))
    (én is kiraktam a blogra.:D)
    és kiplakátolják vele a metrókat? az jó, mert legalább mindenkinek fel fog tűnni, hogy van ilyen is.

    VálaszTörlés
  2. "ötven kiéhezett csivava" hát ezen akkorát nevettem. sikerült ezt a nagyon szar napot bearanyoznod. :D

    Nima: elhiheted, hogy tele lesz vele a metro. mindig ezt csinálják. úton útfélen ebbe fogunk belebotlani. :D de kivételesen talán nem baj.

    VálaszTörlés
  3. IVA: nincs mit, szívesen;)

    Nima: nekem is tetszik, de hát Ulpius...
    Már korábban észrevettem, csak szar kedvem volt, és akkor a blogolás se megy.

    Christina: örülök:)) remélem, holnap már jobb napod lesz.

    VálaszTörlés
  4. Nima: Szerzőnként a hasonló stílusú borítót szeretik, és a Kísértés Rt.-é nagyon bejött nekik, ezért terveztettek velem egy hasonlót, amin Mia áll háttal... de hogy végül mit hoznak ki belőle és mikor, azt nem tudom. :)

    VálaszTörlés