2012. június 1., péntek

Most pedig libás

... bejegyzés következik, ha már ennyire belejöttem az illegális postok gyártásába. Ezúttal a csőnadrágokról és a divatbeli aljas elnyomásokról lesz szó, és mindenki nagyon gyorsan húzzon el innen, mert rövid leszek és fájdalmas.

A dolog ott kezdődik, hogy megszülettem. Megszülettem, majd felcseperedtem, szép nagy, vállas leányzóvá, akkora a csípőm, mint egy buszpályaudvar, elfér rajta egy tálca, két könyv és három kismacska. Fájó pontom, de a lábaim se őzike kecsességűek - egy napra annyira szeretnék ropilábú lány lenni -, egyszóval a tetves cső-vagy szűkülő szárú vagy mi a franc neve nadrágot nem nekem találták ki, de ma magamra rángattam egyet, majd kiugráltam az előadótérbe, és nagyon kedvesen (értsd: bénán) megkértem az előadólányt, hogy mondja meg őszintén, hogy mekkora vagyok benne. Aki eddig nem lépett ki innen, az most fog, de egyedül voltam és attól tartottam, hogy elromlott a szemem/csal a tükör, mert nem találtam a látványt olyan szörnyűnek, mint amilyennek a papírforma kellett lennie kellett volna (hehh, a kedves és a barátok önbizalomépítő terrorja a végén még célt ér).
De nem ez a lényeg, hanem az, hogy mocsok dolognak tartom, hogy ha valami hülyeség "divatba jön", akkor ezután csak ezt a fazont/színt lehet kapni a boltokban, és ez a dolog csak kevés embernek áll igazán jól, a többi pedig járjon csórén, szerény személyem például a kicsit trapéz szárú nadrágokat sírja vissza.

A körmeimet pedig Mac tiszteletére rózsaszínre lakkoztam.

Ui.: a francba, ez nagyon rózsaszín, nem utazhatok így a vonaton...

12 megjegyzés:

  1. mélységesen egyetértek, bár én nem szeretnék ropi lenni.:D
    viszont a tisztességes fazonú gatyákat én is visszasírom. ha valami nem nullás vagy mínuszos méret, az meg úgy néz ki, hogy a tehén se venné fel.
    egyébként ilyen csőgatyám nekem is van, és bár magamat nem tudom megítélni, némelyik ropi a hatalmas lyukkal a két lába között iszonyatosan hülyén néz ki egy ilyen nadrágban, de láthatóan ezt nem tudják. lehet, ők is azért hordják, mert mást nem lehet kapni.
    maradjon már rózsaszín, az olyan menő.:D

    VálaszTörlés
  2. Amióta szültem, akkora a combom mint a gyerkőc feje, a csipőm olyan széles mintha keresztbe lenyeltem volna egy dinnyét. Ebből kifolyólag ezt a fajta nadrágot nem hogy nem vehetem fel, de még messzire is el kell kerülnöm, mert körbe röhög. :) Állítólag jön vissza divatba a sima és a trapéz. :) Úgy legyen!

    VálaszTörlés
  3. Divattól függetlenül én felveszek néha trapéznadrágot :D, ó, én egyszer majdnem kidűltem a próbafülkéből, miközben csőnadrágot próbáltam. Igazából van olyanom is, de nem szeretem annyira.

    VálaszTörlés
  4. Ó jee, széles váll, méretes koffer, vastag lábszár stimmt :) Megmondom Neked őszintén: tojok a divatra, én egyenes szárú, csípő szabású farmerban érzem magam jól, úgyhogy egyenes szárú, csípő szabású farmert hordok :D Mondjuk más tészta, hogy nem nagyon tudok miből válogatni, minthogy ugye égimeszelőknek nem nagyon gyártanak rucit - ami amúgy botrány, tekintve a tekintendőket, vagyis hogy egyre több a magas nő :)
    Egyébként meg tök igazad van. Én személy szerint azt is unom, hogy normális kinézetű ruhákat egészséges méretben (értsd: 38-40) alig találni. Mit kezdjek én egy 34-es ruhával? Max. csuklószorítónak jó :D Azért, mert valaki szeret enni, még nem feltétlenül akar úgy kinézni, mint egy nyaraló jeti... na mindegy.
    Megint egy regényt írtam, ehh.

    VálaszTörlés
  5. Én olyan, de olyan jókat szórakozom az ilyen bejegyzéseken meg kommenteken :D Órákig tudnék mesélni ruhavásárlási ámokfutásaim kétségbeejtő eredményeiről, lévén világ életemben gömbölyded-ámde nőies alkatom volt (értsd: pont ott van rajtam sok és igencsak látványos domborulat, ahol manapság nem divatos :D).
    De bizonyos kor után (igen, Amadea, nevethetsz, de a 30 igenis fordulópont :D) eljutottam oda, hogy tojok a divatra, meg a közízlésre, azt hordok, amiben jól érzem magam, és egy ember véleményére adok, a pároméra :) És mélységesen hálás vagyok, amiért ellepték Pestet a színvonalas turkálók, azóta ciki-nem ciki, leginkább ilyenekben vásárolok, sokkal jobb és szélesebb méretskálán mozog a kínálat, mint a trendi üzletekben. Az tényleg hab a tortán, hogy olcsóbb :)

    VálaszTörlés
  6. Nima: én csak egy napig, mondom:)
    Jaj, a méreten már meg se lepődöm... néha 27-es kell, néha 40-es, kész káosz. A cipők a legrosszabbak.
    De a ropik sztem jól érzik benne magukat, talán pont a kanyon méretű rés miatt...
    Rózsaszín maradt:D

    Chris: majd ha Kispöfi szaladni fog, lemegy az:) Úgy legyen, jöjjenek csak vissza:D Amúgy vannak még ilyen gatyáim, de nem járhatok csak ennyiben...

    Zenka: én is, m ez áll jól, és leszarom a divatot.

    Nokedli: de te legalább magas vagy, én meg... 170, az közepes:)
    Nyaraló jeti:DD én még a vállpánt nélküli felsőktől vagyok kibukva,nem tudok ilyet felvenni, m akkora bennük a vállam, mint egy díjbirkózóé.
    Nem baj az, én örülök neki:)

    Ilweran: mármint egyetértően kuncogsz?:)
    A domborulatok manapság sehol nem divatosak...mondja az, akinek 85B-C kosaras melltartói vannak. De nem baj, lapos nem akarok lenni:P
    Ó, akkor még van hat évem:))
    Páromnak tetszik a csőnadrág, totál meglepődtem.
    Én szeretnék turiba járni, de nem tudom, melyek a jók, pedig néha csak tátom a szám, hogy milyen jó cuccokat halásznak onnan egyesek...

    VálaszTörlés
  7. Nekem is széles a csípőm a többi részemhez képest és a mai napig hordok bőszárú vagy enyhén trapéz fazonú gatyát és kész :D Amúgy szerintem tök divatos most a nőies csípő meg alkat (vagy lehet, hogy csak nekem tetszik? :D)és nem gáz a csőgatya, csak nekem az egyszerűen nem annyira tetszik.

    Egyébként lehet, hogy fura, de én mindig mondom a barátnőmnek, hogy irigylem a széles vállait, szerintem tök szexi egy nőn, ha amúgy nagyjából vékony v. normál alkatú. Szóval nekem tetszik.

    VálaszTörlés
  8. A magasság nem változtat a lényegen :D
    Mondjuk nekem nem jönnek be a vállpánt nélküli cuccok, viszont nagyon régen, még talán általánosban örököltem a nővéremtől egy nagyon csúnya átmeneti kabátot. Óriási válltöméssel... Mikor felvettem, a nővérem körberöhögött, mondván úgy nézek ki, mint egy amerikai focista (és tényleg) :)
    Gyerekkoromban amúgy a gatyavásárlás volt a legviccesebb: a kínai piacra jártunk occó farmerért, és hát ugye, átlagnál magasabbak lévén, igen-igen hosszú szárú nacit kellett keresni. Csakhogy a jelek szerint Kínában a magas nőknek akkora a sejhajuk, mint a Hold :)) Olyan derékbőségek voltak ott kérlek, hogy ihaj. Kétszer is belefértünk volna (akkoriban még csontsovány voltam), de nem volt más, ezt hordtuk :D

    VálaszTörlés
  9. szeee: mindig ebben reménykedem, hogy egyszer TÉNYLEG divatos lesz a nőies alkat, de a ropikat nem nagyon lehet elűzni, úgy látszik. Amúgy vannak olyanok, akiknek az ennyire vékony lányok tetszenek?
    Hehe:)) Egy ismerősünk (pasi) teljesen odáig van ezért, mindig sóhajtozott a barátnője láttán, hogy "Olyan szép széles a válla!":)

    Nokedli: dehogynem! Nyújt!:)
    Jajj, a válltömés... abban már díjbirkózónak tűnök.

    VálaszTörlés
  10. Sziasztok! Két könyv keresése miatt bukkantam az oldalra, illetve először a régire: http://amadea.freeblog.hu/archives/2009/05/28/NE_HAGYJATOK_KI/

    Olyat szeretnék kérdezni, hogy Az ördögasszony műve és A sötét tükör - mindkettő Andrea Schacht szerzeménye - folytatásos regény, két különálló, vagy csak az írónő, egy régebbi regényének leporolása - igazából utóbbira gyanakszom.

    Az ördögasszony műve megvásárlásán gondolkozok és most ez a másik bekavart. Sehol nem találtam róla infókat, ezért fordultam ide hátha szerencsével járok. :)

    VálaszTörlés
  11. Jahajj, a csőnadrág. Mindenki hordja, pedig a felének sem áll jól:)
    Szerintem a pasiknak bejön a nőies cicis-segges alkat:) Én pont nem ilyen vagyok:DDD De legalább nadrág ügyben nyert ügyem van, mert arányaiban kicsi a hátsóm, keskeny a csípőm és vékony-hosszú a lábam (ez volt a jó rész. a rossz rész az alig derék, széles váll, kicsi mell, grrr).
    Hülyeség csak azért felvenni valamit mert divat. Hordjon mindenki olyat ami jól áll neki, és kompenzálja a tökéletlenségeket:)

    VálaszTörlés