2015. október 23., péntek

A hülyeségnek nem kell címet adni

A jelek szerint hétvégén felszabadulnak a hülyeség-faktoraim, és miután bespájzolok kajából, kitakarítok, alszom nyolc órát, a rendszer (az agyam) elkezd bootolni, hogy blogot írjak, de az elején még csak olyan hülyeségekre telik, hogy:
1. Egyszerűen szemétség, hogy az Ariete és a Russell Hobbs márkák a piros színt összeházasítják a háztartási gépekkel. Képzeljetek el egy fagyigépet, ami az ötvenes évek Amerikájának stílusát idézi, és piros.
Még jó, hogy nincs piros mosógép.
2. Két hét kihagyás után jogosan tartottam az edzéstől, már az izmozásnál elfáradtam, a végén pedig leültem a szőnyegre, hogy sajnáljam magam, de pszichésen még egy elfuserált edzés is sokat számít. Hát még az, ha azt mondják, hogy darázsderekad van (és végre sikerült eljutni fodrászhoz, manikűrözni - a Cabaret gyönyörű lakk - és grand totálban kitakarítani a lakást).
Az pedig pláne jó érzés, hogy átvettem a vezetést a félig-meddig még élő játékunkban, mert fezer vett két könyvet - én 25-öt szereztem be idén, ő 26-nál jár. Három éve még én voltam az utolsó. Muhaha.


6 megjegyzés:

  1. Ez a piros gép, nyüssz. **
    A vezetéshez meg gratulálok, én azt hiszem hozzá kell szokjak az utolsó helyhez. :D

    VálaszTörlés
  2. a piros nem jó? nekem jöhetne. hogyne lenne piros mosógép :) http://www.lg.com/au/washing-machines/lg-WD14039D-front-loader-washing-machine

    VálaszTörlés
  3. Pedig a gép kialakítása nem rossz, de nekem inkább a fehér rész nem jön be, de egyébként van piros mosógép, nem is kevés. :)
    http://automatic-washing-machine.blogspot.hu/2014/11/red-washing-machine.html

    VálaszTörlés
  4. Nekünk piros mikrónk van. :) (na jó, bordó. meg kék hűtő. meg zöld konyhafal)
    Nagyon szépen vezeted a mezőnyt, drukkolok neked :D Azért régen én se gondoltam volna, hogy egyszer megelőzlek beszerzésben :)
    Huh, a Cabaret de szép... egyszer úgyis lesz egy PP lakkom. Múltkor megtartóztattam magam, pedig nagyon közel álltam egy masszív rendeléshez, de pont azok nem voltak elérhetőek, amelyek igazán tetszettek. Azóta viszont a drogériákban vadászom a lakkokat, főleg a különlegesebbeket, sajnos elég nagy sikerrel :D

    VálaszTörlés
  5. Nita: te leszel az utolsó? Ejha.:))

    szeee: de, pont az legjobb.
    Ó, ez az LG nagyon szép. Még jó, hogy itthon nem lehet kapni.:) Tényleg örülök neki, különben lelkibeteg lennék - ahogy nézem, mosó-sé szárítógép egyben, vagyis elég drága.

    Kritta: Ó, köszi, hogy te is romlásba akarsz dönteni.:)

    Amúgy érdekes, hogy nektek pont az ellenkezője jött le a postból, mintha utálnám a pirosat, pedig imádom.

    VálaszTörlés
  6. katacita: kék hűtő, biztos gyönyörű.:) Nekem hűtőből a régi amcsi, domború ajtajú tetszik, szerintem megártott a gyerekkori mértéktelen HBO-nézés.
    Köszi.:) Én se hittem volna, hogy kevesebb könyvet fogok beszerezni nálad.
    Ó. én is így indultam... Miii, egy lakkért ennyi pénzt kiadni? Én soha, az olcsók is tök jók... aztán addig kerülgettem és nézegettem őket, hogy elkárhoztam és azóta menthetetlen vagyok, bár az áruk jó visszatartó erő a felhalmozásban. Meg az, hogy csak 20 körmöm van.:)
    Ez ilyen, a legszebbeket mindig hamar elviszik. Nekem és Nitának úgy lett Big Bangje és Cabaret-m, hogy négy-öt óra körül figyelni kell a Naillandet, ált. akkor jönnek az új szállítmányok, és gyorsan rányomni a megrendelésre, mert van, amit fél óra alatt elkapkodnak. Hihetetlen, de így van.:)
    Majd mutasd meg postban, miket vadásztál össze.:) A Moyra Avrilja nekem is megvan, nagyon szép lakk szerintem.

    VálaszTörlés