2020. november 15., vasárnap

A megkésett október

 Októberben belecsaptam a lecsóba, mondhatni egy egész éves feszültség manifesztálódott a beszerzéseimben:




Valamiért az új blogszerkesztő nem engedi szép kényelmes módon egymás mellé bemásolgatni a borítóképeket, úgyhogy nyomi módon a screenshotokat pakolgattam be egymás alá.
Meglepő mennyiség tőlem, ráadásul mind egyszerre rendeltem. A casus belli az új Lucia Berlin volt, és idegességemben, amiért én erről a megjelenésről későn értesültem, rendeltem egy rakás másik könyvet is. A két novemberi előrendelésemmel együtt még így is huszonhat idei beszerzésnél járok, ami több mint kielégítő eredmény.


Magamhoz képest egész jól teljesítettem, a böhöm nagy India, India mellett még négy könyvet elolvastam - oké, az egyik, a Smaragdzöld tanulmány képregény, de akkor is. Múlt hónapban nagyon mély lelki bugyrokat jártam meg, aminek örök tanújele marad az Anita Blake-sorozat első két részének újraolvasása. Egy várólistacsökkentő darabot, a Monokrómot is sikerült elolvasnom, ami az előzetes várakozásokkal szemben még tetszett is.

A többiek booktobere:
Dóri - aki szintén beszerezte az új Lucia Berlint
PuPilla - aki szintén öt könyvet olvasott el
Nita - aki viszont nyolcat 

6 megjegyzés:

  1. Én is szenvedtem az elején a képbeillesztéssel, éljenek a kéretlen újítások... De most már kezdem megszokni. Egymás mellé viszont tényleg nem engedi.
    Háhááá, szépséges zsákmány, szerintem jó, hogy kicsit elengedted magad. ;))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pedig olyan kényelmes volt bekopizni egymás mellé a molyos olvasmánylistáról és polcról a képeket, végre valami, amivel nem kellett szenvedni, erre nesze...:D
      Köszi, remélem, hamar sorra is kerülnek.

      Törlés
    2. Igen, és ha egy jó funkció van, akkor nehogymár az maradjon a frissítéskor is! :D

      Törlés
    3. Ami működik, ne javítsd meg!:D

      Törlés
  2. A 26 beszerzés az kb. semmi, szóval ez a nagy pakk bőven belefért. :)
    Idén én 57 beszerezésnél járok, szerintem a 60 meglesz azért, de a tavalyi 69 biztosan nem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az 57 teljesen korrekt.:)
      Igen, nem sok ez a beszerzés, csak az olvasással nem haladok olyan tempóban, mint ahogy beszerzem a könyveket - igen, még ezt a kevés beszerzést se tudom utolérni.

      Törlés