2019. július 6., szombat

Tikkasztó június

Szokás szerint teljesen kiment a fejemből a havi zárás, de amióta határidőkhöz kötött munkám van, perverz örömmel szegem meg a korábban szépen betartott ütemezési terveimet.

Gillian Flynn: Éles tárgyak

Ezt az egy könyvet szereztem be júniusban (egész pontosan ajándékba kaptam), az azonos című sorozat hatására, szeretnék róla bővebben írni.

Sam J. Miller: Orkaváros Radclyffe Hall: A magány kútja Tommy Orange: Sehonnai Jim Crace: Az utolsó aratás Gillian Flynn: Éles tárgyak
Zadie Smith: Swing Time

Csupa jó könyvet olvastam a múlt hónapban is kicsit erőre is kaptam ezen a téren. A Sehonnainál és a Swing Time-nál kicsit rezgett a léc, de őket leszámítva nagyon jó kis könyvek kerültek a kezembe. Az Orkavárosról már lelkendeztem, Radclyffe Hall nagyjából azt hozta, amire számítottam, Az utolsó aratás ellenben nagyon meglepett, olvassátok minél többen! Az Éles tárgyakhoz meg egészen különös viszony fűz, de, ahogy fentebb írtam, erről majd később írok.

A többiek júniusa:

6 megjegyzés:

  1. Óóó Éles tárgyak :) Nagyon kíváncsi vagyok, mit írsz róla, nekem a sorozat hatalmasat ütött, a könyvet nem merem elolvasni a Holtodiglan-fiaskó után... ezek szerint a sorozatot is megnézted?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, megnéztem, utána jött a könyv. Pár dologban eltérnek, de nagyon jól visszaadták a könyv hangulatát, szóval szerintem érdemes elolvasni.:)

      Törlés
  2. Én is bizalmatlan vagyok a Holtodiglan miatt... de kíváncsi leszek mit írsz róla!
    Örülök, hogy ennyi jó könyv került a karmaid közé most. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem tudom, mennyire tetszene neked, de nekem nagyon bejön mind a sorozat, mind a könyv. Teljesen más, mint a Holtodiglan. Valamelyik véleményben olvastam, hogy ez a legrosszabb könyve (mmint a Holtodiglan), ironikus módon mégis ez a leghíresebb...

      Törlés
  3. A Sehonnai és Az utolsó aratás nekem is a polcomon várnak, kíváncsi leszek, nekem hogy fognak tetszeni.
    Tök jó ez az új blogsablon. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem hiszem, hogy megbánod majd őket.:)
      Hááát, már nem éppen friss, le lehetne cserélni, de lusta vagyok.:D

      Törlés