2020. december 31., csütörtök

Decemberi zárás

 A december - a novemberhez hasonlóan - pokoli volt, nagyon hálás vagyok a naptárnak és a munkahelynek, hogy ilyen hosszú szünet jött össze év végére, mert 28-a környékén tértem egyáltalán magamhoz.


Az egész évi mértékkel űzött vásárlást ebben a hónapban is tartottam. Caroline Hirons tudatos bőrápolásról szóló könyvét előrendeltem, elolvastam és már írtam is róla. Az Amit sohase mondtam el akciós vásárlás volt, a Hol vagy, Madison Culver?-t pedig karácsonyi ajándékként kaptam. Az a Rene Denfeld az írója, aki a kultikus, bár kevesek körében ismert Az elvarázsoltakat írta.


Nagyon sok erős könyvet olvastam, egymás után vágott a földhöz és a falhoz a Girl in Pieces - Lány darabokban, a Harleen, A lélek testéről és a Felix Austria is, csupa női témát feldolgozó kötet. Igen, az új Strahant is elolvastam, ahogy várni lehetett és itt van a már említett Caroline Hirons-féle Skincare - Tudatos bőrápolás is.

A többiek decembere:

Nita - aki kihozta a hónapból, amit lehetett

PuPilla - aki 15 bejegyzést írt

Dóri - aki ismét nagyon változatosan olvasott

4 megjegyzés:

  1. Remélem jutott egy kis pihenés azért már, 28-a után, és esetleg januárra is! ♥
    A René Denfeld könyv engem is érdekel, szerettem Az elvarázsoltakat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnos a jövő év sem lesz jobb ebből a szempontból (fúúúúújj). De nagyon remélem, hogy nálad most már lecseng a feszültség!
      Jé, még egy könyv, amint mindketten szerettünk.:) Igazából semmit nem tudok az új könyvéről, pusztán a szerző nevével eladták nekem.

      Törlés
  2. Jó pihenést és olvasást! :)) Remélem az idei év több pihenést, és persze jó könyveket hoz neked is! :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm! Remélem, neked is kevésbé stresszes, nyugodtabb és sok könyvben gazdag év lesz 2021!:)

      Törlés