2015. április 11., szombat

Tudunk élni

A ma fogyasztott ínyencségek:
- kék chips
- áfonyabor
- lucfenyősör
- kézműves csirke:D
- rágógumi ízű fagyi
- Stühmer trüffelcsoki
- mandulatea
- diós kenyér

Nagyon vártam már ezt a hétvégét. Nem kell dolgoznom, nem utazom, nem intézek semmit, csak egy közepes bevásárlást. Tegnap este letudtunk az edzést, aludtam kb. tíz órát, kitakarítottam a lakást, utána elmentünk sétálni. Olyan gyönyörű idő van, hogy úgy éreztem, a növényekkel együtt születtem újjá. Mindenre rácsodálkoztam, mint egy gyerek; megvizsgáltam az út szélén heverő diót, mutogattam, hogy mit találok szépnek, eldédelgettem egy fekete macskát, annyira élveztem, hogy a naptól meleg kis testével hozzám simult, hogy majdnem elszálltunk az örömtől. Rácsodálkoztam a színekre - még egy piros és egy élénkzöld kocsit is szépnek találtam -, beszívtam a milliónyi illatot. Áhh, tavasz van, csodálatos. Hihetetlen, hogy két napja még télikabátban és sapkában indultam dolgozni...
... ennek örömére ma tróger napot tartottam; a kis bézs szaladgálós cipőmben, a kedvenc hímzett vászonnadrágomban (ami a szekrényben teleléstől jó gyűrött volt, de ki nem szarja le), sportmelltartóban, laza pólóban és felkötött hajjal andalogtam a kedvessel. Továbbá rácsodálkoztam, hogy megint fogytam, ami most főleg a combomon látszik - amennyit sanyargatom az edzőteremben, már éppen ideje volt.
Ennek örömére elnyalogattam egy három gömbös fagyit. Az idei év első sétálós fagyiját.

Ui.: A délutáni idillbe (ebéd utáni gyöngéd alkoholizálás, olvasás majd szundikálás) belerondított az ócskás "MEGÉRKEZETT AZ ÓCSKAVAS FELVÁSÁRLÓÓÓÓÓ!!" harsonája, erre ébredtem. Legszívesebben rádobtam volna egy hűtőt, ha már ez kell neki.


2 megjegyzés:

  1. Csak elolvastam a sort, és máris híztam egy kilót minimum. :D
    Ez a hétvége nekem is szuperül sikerült. :)

    VálaszTörlés
  2. Nita: képzelheted, velünk mi történt akkor.:)
    Örülök.:)) És nemsokára találkozunk!

    VálaszTörlés