2016. május 26., csütörtök

Könyvstop

Röhejesen hangozhat, de könyvstopot hirdetek magamnak a Könyvhétre; a könyvzabáló hörcsögöm pukkadásig telezabálta magát a Könyvfesztiválon (11 könyv, plusz az Anyám ajándékai, amit a kedvestől fogok szülinapra kapni - ebből még csak ötöt olvastam el), nálam dekkol Ilweran két könyve (A varázslókirály és A kérés művészete), egy könyvtári (Légzőgyakorlat fuldoklóknak), és, ami a fő, két hónap múlva szülinapom lesz, ami kb. +5 könyvet jelent.
Ezen rendkívül borzalmas okoknál fogva megpróbálok júniusban csupán két könyvet beszerezni:




Igen, tudom, két női szerző és mindkettő krimi, de tegnap meghirdettem az örömfutást, amiről eszembe jutott, hogy 2016 az örömolvasás éve, szóval ezek jönnek velem és kész.
A Gonosz pálya június 30-án jelenik meg, az Arkangyal éjjel Könyvhétre, ahogy az tudott. Utóbbiba bele is lehet már olvasni.

Ui.: Kezdhetek azért imádkozni, hogy az olcsókönyves szekciók ne csábítsanak el.




8 megjegyzés:

  1. Jó terv, és tartható is! :D Gondolj arra, ezeket milyen jó lesz olvasni. ;)
    Olyan vicces, hogy két női szerző, avatatlanok számára furán hangozhat ez a Robert nevű nő :D :D :D (persze más kérdés, ki az aki nincs tisztában vele kit is takar, és az ugyan miért olvas könyvesblogot ;)))
    Neked tetszik az Arkangyal külseje?
    Beleolvasni nem akartam, beleolvasás-ellenes vagyok. De már nagyon várom, tök jó, hogy lesz mit olvasni megint a strandon Baráth Katától, mindig ott olvasom őket. :D :D

    VálaszTörlés
  2. Hajrá a könyvstophoz! Én is erre a két könyvre vágyom a legjobban a júniusi megjelenések közül - Baráth Katáét biztos megveszem, a Gonosz pályán még gondolkozom :)

    VálaszTörlés
  3. Jövök én is támogatni a nemes elhatározásodat! :)
    Ez a két könyv nálam is alap, bár most kicsit elcsüggedtem, hogy a Gonosz pálya június végén érkezik csak, nyilván addig sincs mit olvasnom. Még asszem a Peter Grant harmadik részét néztem ki, azon kívül meg csak ilyen "lehet" kategóriások vannak.

    PuPi, én is beleolvasás-ellenes vagyok! :D

    VálaszTörlés
  4. Pilla: Nem biztos, hogy tartható.:)
    Ez nekem már fel se tűnik. Kíváncsi vagyok, a kiadó miért nem nyomatta rá nagybetűkkel, hogy J.K. Rowling, lehet, hogy majd egy szalag lesz rajta a nevével. De nem írok minden, az olvasó világban ismert alapdolgot, mindenki használja az eszét meg a böngészőt. Lionel Shriver is nő, Margaret Ann az eredeti neve. Lindsay Clarke meg pasi, ha jól emlékszem.
    Arkangyal: se a cím, se a borító nem jön be, ha nem tudnám, hogy Kati írta, rá se néznék.
    Én se szoktam beleolvasni, de erre nagyon kíváncsi voltam.:)

    Dóri: Köszi.
    Ó, én már elő is rendeltem a Gonosz pályát, ezer éve nem csináltam ilyet.

    Katacita: Köszi.:) De ne kérdezd meg, pipereholmiban (főleg körömlakkban...) mennyire nemtelen vagyok.:D
    Jobban örültem volna, ha megjelenik Könyvhétre, de legalább jön, ez is valami.


    VálaszTörlés
  5. Katacita, pacsiii! :D

    Amadea, ja persze, nem is azért írtam, hogy infózni kellene, ugyan már :D Csak megmosolyogtam a mi kis női Robertünket. :D Bírom, amikor Twtteren beszél magával JKR :D
    Hmm, úgy fest akkor tényleg mindenki kritikusan szemléli a Baráth Kata könyvet, csak én nem :D De sebaj, szerintem ugyanolyan lelkesen fogjuk mind olvasni, és ez a lényeg. ;)

    VálaszTörlés
  6. Ezek nálam is kötelezők :D meg még jó pár, bár én se tartok sehol a fesztes kupaccal, de utána jön a nyári uborkaszezon + talán valamivel több idő olvasni. (Vagy nem.)
    Én is beleolvasó ellenes vagyok ennek is csak az első oldaláig jutottam de addig muszáj volt :D :D :D borító még mindig fúj, a műfaj sem az enyém, de Kata bármit ír, úgyis elolvasom ;)

    VálaszTörlés
  7. Nem röhejes, csak átgondolt :)
    E kettő nálam is a befutó, plusz még van kettő, de azt tudatosan a "nyaralásra" szeretném beszerezni+tartogatni.
    Én beleolvastam, csak megbizonyosodtam, hogy ez is jó lesz nekem, nagyon tetszett az az első pár oldal.

    VálaszTörlés
  8. Becsomagoljam nektek újságpapírba? :)

    VálaszTörlés