2015. április 16., csütörtök

Eh

Akárhogy gondolkodom rajta, igazságtalanságnak érzem, hogy a három darab herpesz mellé kijön az arcomon az ekcéma, az áprilisi napsütéstől pedig az allergia. Utóbbi nem az arcomon (legalább váltják egymást). Persze a speckó naptejem otthon van, mert a fene gondolta, hogy ilyen meleg lesz.


5 megjegyzés:

  1. Nekem most szűnni nem akaró torokfájásom van. Doki szerint a torkomnak semmi baja. Voltam vérvételen, a vérképem tökéletes. Valamikor a jövő héten megyek hozzá vissza mert most szabin van. De legalább már a PMS-el nem kell szenvednem a hét hátralévő részében amit nagyon tudok értékelni. :)

    VálaszTörlés
  2. Nekem a múlt héten volt a torkom, de sztem a herpeszkenőcs okozta, ill. a szárazság lement a torkomra. Szerencsére másnapra elmúlt.
    Néha belegondolok, hogy a lelki okok, gátlások miatt kialakuló betegségek tényleg léteznek-e.

    VálaszTörlés
  3. Herpeszre teafaolaj! Komolyan. Nekem régóta bevált, ha érzem hogy kezd viszketni azonnal kenem be teafaolajjal (vattapamacsra 3-4 csepp), és ki sem jön! Mióta felfedeztem hintem az igét mindenkinek, és nem veszek semmilyen gyógyszertári kotyvalékot :) Drogériában ca. 1000 Ft és sokáig elég.
    Ha ez nem jön be, egyik barátnőm tippje még a homoktövis-húsolaj, termelői piacokon szokott lenni, mi konkrétan a józsai (Debrecen) piacon szereztük be.

    VálaszTörlés
  4. Hogyne pl. az IBS-em főiskola vége felé, az egyértelműen lelki bajok miatt alakult ki. Most, hogy nincs semmi problémám leszámítva néha egy kis munkahelyi stresszt szinte teljesen eltűnt. Mondjuk ebben nagy szerepe volt annak is, hogy akkor nem álltam neki szépen az önsajnálatban dagonyázni, hanem éltem tovább az életem, mert egyszerűen nem engedhettem meg magamnak, hogy beteg legyek.

    Herpeszhez nem tudok hozzászólni, olyanom még nem volt. :)

    VálaszTörlés
  5. Millabell: köszi! Valahol már olvastam ezt, csak elfelejtettem. De úgy néz ki, megint kelleni fog, brühühü.

    Zsófi: örülj neki.:) Persze túlélhető, de elég idegesítő tud lenni.

    VálaszTörlés