2017. június 14., szerda

Megvolt az első

Én is megkaptam fehér bőrűként az első beszólást egy bácsitól: Nagyon fehér vagy, többet napozzál.


8 megjegyzés:

 1. Váááá annyira felbasz az ilyen!
  Bármilyen kontextusban jönnek a napozással, százfelé áll a hajam, hogy mennyire tájékozatlanok az emberek.
  (És közben arra gondolok, bár vissza tudnék menni az időben, és leüvölthetném a saját fejem, amikor naptej nélkül kifeküdtem a napra. Vagy bárhogy.)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Engem nem érdekel, ki mit eszik, mit ken magára, mindenkit békén hagyok, és cserébe ugyanezt várom el. Mert ugye nincs is annál szebb, mint amikor negyvenévesen atomszeplős-ráncos, de BARNA valakinek a háta vagy a dekoltázsa. Mint egy mazsolamező.
   Nekem az fáj, hogy a szüleim nem vették komolyan (vagy inkább sehogy) az allergiámat. Az arcbőröm kezelését se, de pár artrófiás heggel el lehet élni, de az allergia komolyabb dolog. Én is szívesen visszamennék az időben.

   Törlés
 2. azt kell mondani ilyenkor, hogy azért nem mész napra, mert csak kiszívja a színedet még jobban.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És áttetszővé válok:D Áh, mindig bánkódom, amiért nem vágok vissza, hogy mi a pöcs köze van hozzá.

   Törlés
 3. :D nem csak te, ne aggódj. Én családtól kapom az ilyet, és manapság hozzáteszik: látszik, hogy irodai munkás vagy :D Hétköznap meló, hétvégén szar idő, hogy napozzon így az ember? Szoliba meg tuti nem megyek (pedig amellett is, hú, micsoda érvek szólnak -.-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tudom, csak felbasz, hogy vadidegeneknek mi köze a bőröm színéhez, meg bármilyen dolgomhoz.
   Nem lehet mindenki burkoló.:P
   Amúgy a napozás is káros, szóval nem vesztesz sokat, ha hanyagolod ilyen-olyan okok miatt.

   Törlés
 4. Azt hiszem, nem is az a legrosszabb, hogy puszta jó szándékból beleszólnak olyan dologba, amihez nem sok közük van, hanem az, hogy a beleszólás hátterében sajnos a tudatlanság áll a napsugárzással és fényvédelemmel kapcsolatban. :/

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igazad van, bár a bácsi nem hiszem, hogy jó szándékból szólt, csak előbb beszélt, mintsem gondolkodott volna, kiengedte a száján az első, ösztönös reakcióját - mindenkivel előfordul ilyen, csak általában ezek beleesnek a "semmi közöd hozzá"-kategóriába.

   Törlés