2017. június 3., szombat

Posta

- Jó napot kívánok, csomagot szeretnék átvenni.
- Avon? Oriflame?
- Skinsmart.
- Micsoda?

:D

8 megjegyzés:

  1. Ezen jót kacagtam :D Én sem tudom, mi az :D

    Nekem olyan sztoricskám van, amin nagyon felhúztam magamat tavaly. Avonozok, és volt, hogy havonta kétszer is lementem a csomagért. A nőci nagyon aranyos volt, mindig tudta, ki vagyok és miért megyek. Mígnem egy nap egy pasi volt... Megfogja a dobozt, megrázza (!!), majd azt mondja: hú, de szépek lesznek a velencei nők.... Mindezt persze lenéző stílusban, bár azt hitte, vicceske. Szerencsére azóta már nincs a postán.

    VálaszTörlés
  2. Milyen vicces. Az üvegcséknek biztosan jót tett, hogy megrázogatta őket...

    VálaszTörlés
  3. Hát igen... Mondjuk az Avon eddig se a tökéletes csomagolásáról volt híres. Nálam a csekkek mindig gyűröttek :D

    Más téma, de látom itt oldalt a megjelenéseknél, hogy te is várod a Cunningham könyvet. Én még márciusban előrendeltem, és képzeld, múlthéten kihozták :)) Nagyon szép!

    VálaszTörlés
  4. De jó, tényleg megjelent!:)

    VálaszTörlés
  5. Az értesítőre néha rá szokták írni, melyik országból jött csomagom, néha csak annyi szerepel rajta: külföld. A postán többször kérdezték már, anélkül, hogy rápillantottak volna az értesítőre, hogy külföldről várok-e csomagot. Ezért egy alkalommal jó kiscserkész szerettem volna lenni, és azzal a kommentárral adtam be az ablakon az értesítőt, hogy külföldi csomagért jöttem. Válasz: "Hát azt meg maga honnan tudja, hogy külföldi a csomagja?" Mondom, onnan, hogy a kolléga ráírta az értesítőre, és amúgy is tudom, hogy mit honnan rendeltem. "Ja, az más." Innentől kezdve én nem töröm magam ebben a kapcsolatban, az biztos. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez jó.:D Mondhattad volna azt is, hogy te, magánszemély lévén, nem kapsz annyi csomagot, mint a MP, ezért tudod, hogy mi honnan és mikor jön.:)

      Törlés
    2. Persze, de igazából szimplán csak örültem, hogy a meghökkenés miatt nem állt el teljesen a szavam. :D Eléggé le tudok fagyni, amikor a kedvességre/udvariasságra ilyen flegmán felelnek.

      Törlés
    3. Én is. Vagy megszeppenek, hiába engem sértenek meg.

      Törlés