2013. június 12., szerda

Szöszmők

Megkaptam az ajánlólevelem, és nem tudom, ő szégyenlősebb-e vagy én, mindenesetre visszadugtam az átlátszatlan tartójába. Nem vagyok jó véleménnyel magamról és mindig megilletődöm, amikor pozitívan nyilatkoznak rólam, na.

Az ekultura.hu stábja engem is elkapott egy környi interjúra, pedig hősiesen ellenálltam (értsd: hisztiztem), és majdnem sül krumplistól vittek a kamera elé. Lehet rajtam röhögni, ugyanis beszélni nem tudok, biztosan hadarok is meg görnyedten tartom magam, de pat szerint én pillogok a legbájosabban, azért ez is valami.

Csúfosan haragszom magamra, amiért a könyvhetes szerzeményekkel és az európás rendeléssel elrontottam a 24 könyves idei rendeskislányságomat, ugyanakkor irtózatosan örülök az új szerzeményeimnek. Még jó, hogy első nap rendeltem, mert már egy csomó minden nincs benne az akcióban. Holnap veszem át őket, a Ne remélje, hogy megszabadul a könyvektől-szatyromba pakolom őket, és így megyek Nokedlivel könyvtárazni.


8 megjegyzés:

  1. És a piros ruha??
    Mosolyogj sokat, mert jól áll :)

    VálaszTörlés
  2. katacita: mármint mi van vele?
    Ó, köszi:$ De olyan nagy arcom van és olyan kicsi szemeim...

    VálaszTörlés
  3. hol van, nem látom :)
    mellesleg a nagy arcod sem, nem tom, miről beszélsz.

    VálaszTörlés
  4. Jaj, nem tudok róla képet mutatni...
    Nem látod, tök pufi!:o

    VálaszTörlés
  5. Láttam és sokkal harmonikusabb az arcod, mint az enyém.

    VálaszTörlés
  6. Tök jó lett ez az interjú, nem tudom, miről beszélsz, hogy görnyedten tartod magad és nem tudsz beszélni! A könyveknek meg tessen örülni, így is tök jól állsz szerintem a darabszámmal :)

    VálaszTörlés
  7. Köszi:$ Igyekszem figyelni a tartásomra, mert tényleg csúnya, de amíg az ember (mármint én) nem látja pl. fotón, nem hiszi el.
    Az előzőekhez képest nagyon jól állok, igen.:)

    VálaszTörlés