2014. szeptember 25., csütörtök

Még két dolog

Regeltem a Pinterestre, mert imádom a szép képeket és ez a dög csak regisztráció útján biztosít teljes szemguvasztó élményt. De nagyon cuki a szövege. Amúgy igen, kellett még valami a blog, a moly és a tumbli mellett, amivel még több időt tudok elcseszni a net előtt.

Tudjátok még, mi a jó a hideg időben? A forró csoki! Igen, tudom, meg a forralt bor, de minden igyekezetem ellenére maradtam aktív édesszájú és nem lettem látens alkoholista.:)

Fázik a zoknis lábam. Asszem, lassan ideje lesz feléleszteni a Kis Lángot. Remélhetőleg idén nem három napba telik kirimánkodni a szikrát.


11 megjegyzés:

  1. Anyu ma már gondolkodott rajta, hogy elindít egy próbafűtést, végül nem tette, pedig lehet kellett volna... És még csak szeptember 25. van.
    Én amúgy most is úgy gépezek, hogy be vagyok csavarva a paplanba. :)

    VálaszTörlés
  2. Nálunk meg nem sikerült:S Néhány nap alatt csak összejön.
    Én is gondolkodtam a paplanon.:)

    VálaszTörlés
  3. Hát kérem... én tegnap konkrétan vacogtam, így a Zember megkegyelmezett és begyújtott... :)

    VálaszTörlés
  4. Ha jól emlékszem kb. két hete, hogy én is regisztráltam, és rögtön lecsaptam a kávés képekre :) Nekem most mindegy mi, csak forró legyen, a melóhelyen is fázom, de otthon legalább be tudom vetni a dupla pokrócot :)

    VálaszTörlés
  5. A pinterest szerintem annyira nem addiktív, én már pörgetni nem szoktam, csak más oldalakról tűzködök, afféle könyvjelzőként használom. De jó szórakozást hozzá :)
    Nálunk sütővel fűtés megy, lassan ideje is begyújtanom, mert szétfagyunk a földszinten.
    És a forró csoki sokkal jobb, mint a forralt bor :) Én most a chai lattén pörgök, nem tudok leállni vele.

    VálaszTörlés
  6. Pilla: nálunk egy átok a fűtés, nem akar belobbanni vagy mit csinálni a szikra:/ Kb. három napi könyörgés kell neki.

    Nikkincs: juuujj, jelölj be!:)

    katacita: nem tervezem naponta nézegetni, csak amikor nagyon zombi vagyok.:)
    Ó, sütővel fűtés, micsoda nosztalgia... mi a harmadikon vagyunk, de tegnap este komolyan fáztam.
    Szerintem is.:)

    VálaszTörlés
  7. Óh, nosztalgiahullám fogott el, nálunk a régi lakásban ugyanez volt minden ősszel, több napos rimánkodás a kis drágának, hogy kapcsoljon már be :) ehhez képest most távfűtés van, három napja elkezdtek fűteni éjszakánként, azt hittem, eldobom az agyam, baromi meleg van :( küldjek hozzátok?
    Amúgy én tudom, hogy rettentően retró csaj vagyok, de nem nagyon értem, mire is jó a pinterest :s azt meg pláne nem, mire jó az instagram. Nekem ezek tényleg csak +1 oldal, amin nyilván jó lenni, de semmi pluszt nem ad. De biztos ti többet láttok benne :) Valaki magyarázza el plíz :)
    Forralt bor és forró csoki meg fej-fej mellet ;)

    VálaszTörlés
  8. Nem, köszi, vicomte hős volt, és előcsalogatta a Kis Lángot.:)) Először elaludt, de most már bátran lobog.
    Nekem a tumbli, insta, weheartit, pinterest, flicker meg a többi egykutya, képes oldalak, kész. Én néha szeretek szép képeket nézegetni meg közben zenét hallgatni, ez a totál zombi tevékenységem, amikor semmi másra nem vagyok képes.
    Ha a Deliziába fogunk menni, tuti, hogy inni fogok.:)) Mármint forró csokit.

    VálaszTörlés
  9. Nekem a Pinterest a kedvenc közösségi oldalam (van kedvenc közösségi oldalam, te jó ég! :D) a tumbli hamar kiszerettem, Pinterestet praktikusabbnak érzem, meg valahogy jobban esik ott görgetni :)

    Én ma reggel kezdtem azt a téli/őszi reggeli rituálémat, amikor épp felkelnék a jó kis meleg ágyikómból hirtelen meg csap a hideg, megállapítom magamban, hogy egyszerűen túl hideg van ahhoz, hogy fölkeljek, úgyhogy jó alaposan bebugyolálom magam és visszafekszek fél órára, aztán meg persze rohanok mint az őrült és nincs időm foglalkozni azzal, hogy mennyire fázom :)

    VálaszTörlés
  10. Miért szerettél ki belőle, uncsi?
    Jaj, ez nagyon ismerős érzés:( Fűtés esetleg?
    De a sietségtől legalább kimelegszel.:))
    Nekem ablakot kellene mosni (már megint), de ahhoz, hogy a nyitott ablakban lógjak a harmadikon, végképp nincs kedvem. Meg a betegségbe visszaesni.

    VálaszTörlés
  11. Igen, a tumbli nem köt le annyira, az érdekességes oldalakat szeretem rajta, de valahogy mindig akkor sikerül megnyitnom amikor csupa uncsi dologgal van tele, és egy csomót kell görgetnem az jó dolgokig, meg a Pinterestet úgy egészében praktikusabbnak és átláthatóbbnak érzem.

    A reggelekkel az a baj, hogy van amikor túl korán kelek és még nem indult be a fűtés rendesen, meg van amikor csak műhisztizek és nincs is annyira hideg, csak nem akarok fel kelni :D

    Kitartást az ablakmosáshoz, ha rászánod magad. Én ezt a végtelenségig szoktam halogatni, túl sok ablakunk van :)

    VálaszTörlés