2014. szeptember 30., kedd

Szét*** az ideg

Amikor felhívnak azzal, hogy "Baj van", akkor halálozásra, balesetre, üzleti katasztrófára gondolok. Semmiképpen nem arra, hogy a szekrény nem fér ki az ajtón.

Túl sok volt az elmúlt két-három év eseménye. Azok fényében a szekrény csak annyira tud ijedelmet kiváltani belőlem, hogy ne essen rá senkire.

14 megjegyzés:

  1. Basszus apu ilyen, hogy minden piti semmiséget ezzel vezet fel. Állandóan.
    Meg amúgy is mindig dramatizál, pár hónapja telefonon, minden felvezetés nélkül: "A kórházban vagyok." Ja, persze, idegbecsípődéssel. Előtte ugyanez "karamboloztam", akkor sem lett semmi baja az ijedségen kívül.

    VálaszTörlés
  2. Jaj :/ Hülye szekrény. (Költői kérdés: amúgy meg hogy a viharba vitték be, ha most nem fér ki?!)

    VálaszTörlés
  3. Zsófi: össze lehetne kötni az én apámmal.:D A szekrényes hívás is tőle jött.

    Nokedli: hát darabokban.:D És összeszerelve nem fér ki, úgyh szét kell szedni megint. Amúgy otthon nem az a hobbi, hogy kétnaponta szekrényeket rakunk össze és szedünk szét, a két művelet között vagy hat év eltelt.:D

    VálaszTörlés
  4. Jó hát azt gondoltam :D (Bár nem is lenne rossz hobbi, überelné Martin extrém-vasalását.) De ha csak szét kell szerelni, az miért olyan nagy baj, hogy fel kelljen miatta hívni? Nem értem én eztet. Gondolom férfilogika kéne hozzá, vagy nemtom :) Én egyszerűen keresnék egy csavarhúzót, aztán hajrá :D

    VálaszTörlés
  5. Egyszer hajnali 3-kor csörgött a telefon. Tesóm. Megijedtem nagyon. Felveszem aggódva. Mire ő: az új autójával megy Velencébe, de az (mármint az autó GPS-e és elektronikája) elkezdett németül beszélni, fordítsam már le:-))

    VálaszTörlés
  6. Nyuginyuginyugi!
    Ismerős szitu, utálom.

    VálaszTörlés
  7. Nokedli: ez az, amit én se értek.:) Pláne, hogy mondta, nem baj, szétszerelik. Mondom, oké, több mint két éve két-három házban vannak szanaszét a cuccaim (a piros balerinacipőm valahol felszívódott), ez már igazán nem jelent gondot.

    Zsuzsa: nagyon szép, cifra magyar káromkodásokat mondtam volna erre.:))

    ilweran: már megnyugodtam, annyira nem volt vészes, de az a pár másodperc... grrr.

    VálaszTörlés
  8. Nekem nagymamám játssza el ezt néha síri hangon: nagy baj van, kislányom! Lepereg az életem, elsápadok, leülök, mi van mama, mi baj van... és akkor kiderül, hogy valamit félrenyomott a távkapcsolón vagy a mobiltelefonon... aaaaaaarggh

    VálaszTörlés
  9. Engem egyszer megboldogult nagymamám felhívott, hogy anyámékat és tesómat nem érte el és baj van. Az ő telefonján keresték a tesómat. Hogy szerintem miért és mi lehet vele, hol van, kinek tartozik, él-e egyáltalán??? Mert hogy keresik, nála. Kiderült, hogy a tesóm nevén volt a nagyanyám mobilja és ilyen telemarketingesek keresték :D De mire ez kiderült, az egész családot leverte a víz ettől a drámától :D

    VálaszTörlés
  10. Jesszusom.:) Nem tudom, az idősek miért gondolnak rögtön arra, hogy jajlehethogymeghalt.

    VálaszTörlés
  11. Hát akkor úgy látszik tényleg az van, hogy mi nők ehhez nem értünk. Eszembe is jutott a Família Kft. egyik híres mondata: "Hajnalka, te ezt nem tudhatod..."

    VálaszTörlés
  12. Jaj, a Família Kft.! Totál nem emlékszem rá, de sokat néztük.

    VálaszTörlés
  13. Mi is, családi program volt. De már én se nagyon emlékszem rá, csak azt tudom, hogy Hajnalka ezt nem tudhatja, meg hogy Vili nagyon hülye :)

    VálaszTörlés